Cheerfulmom Esraugur2310 bugun aldım çok rahatlar sütyen gibi baleni felan da yok baya rahat dedigin gibi 🥰
tokgozss @Cheerfulmom hayır hayır asla baskı yapmıyor çok hafif hemde topluyor, yok gibi hissettiriyor ben gece yatarken bilr giyiyorum, hani göğüsleirm ileride sarkma yapmasın diye bence güvenerek alın fiyatı uygun ben baya aldım gördüğüm yerde :)
Cheerfulmom tokgozss Bugun aldım bi kaç tane baya memnun kaldım 👍🏻 Lcw ye baktım ama dediğiniz gibi yoktu hep balenli sütyen şeklindeydi birdaha bakarım 👍🏻🥰
Melek-kaim-15 LC Waikiki nin aldım iki tane çok uygun du fiyatı 35 lira falan çokta rahatlar terleme falan da yapmıyor pedleri çıkarıp takılabiliyor falan baya pahalı markalara taş çıkartır yani
Cheerfulmom Melek-kaim-15 Baktım bugun de hiç istediğim gibi birşey bulamadım yada korktum açıkçası rahat edemem diye gittim gene bildiğim güvendiğim markalardan aldım ama deniycem 👍🏻
Melek-kaim-15 Cheerfulmom online internet sitesinde var hatta outlet kısmında indirimde var yarım atlet gibi balensiz desteksiz arkadan kancaları var çok rahat valla varla yok arası uçları da belli etmiyor