Cansucasalin Pendik medipol hastanesi muayene ücreti 100 TL Saadet Ünsal , Yıldız Altan aydın doktor önerilerim bunlar hastaneden çok memnunum diğer hastanelere göre ilgili bir hastane ve temiz 🐥
Ebru9120 zarifkelebek Ataşehir Memorial Dr parvana seyidova. Çok iyi bir doktor. Güler yüzlü her soruna cevap verir çok ilgili. Whatsapptan da ulaşabiliyorum her zaman.
zarifkelebek Ebru9120 o doktoru çok duydum. Teşekkür ederim. Özel sigortam geçiyor ise gidebilirim belki.
Gzde87 @Yenibebeky Ebru9120 Ebru9120 niheyecan#10221452 canım muayenesi ne kadar dı o doktorun acaba 🌸
Fatos-25 zarifkelebek cok iyi canim ben cok memnunum hamileligin basindan beri gidiyorum suan 36 haftanin icerisindeyim
Zeynepekr zarifkelebek Artık özel hastaneler pandemi hastanesi değil diye biliyorum 🤷♀️Hep randevu alarak gidiyorum doktoruma o yüzden de bekleme durumum hiç olmadı . İnstagram adresinden ulaşıyorum kendisine hemen de cevap veriyor sıkıntı olmadı.
zarifkelebek Zeynepekr pandemi hastanesi olmasa bile çok kalabalık ortamlarda bulunmak istemiyorum. Çamlıca medipolde bazı doktorlar çoğun olduğu için çok beklediğini söyleyenler olmuştu o yüzden sordum teşekkür ederim☺️
Ebru9120 zarifkelebek sigortanin anlaşmasına bağlı ben normalde 30 TL ödüyordum. Ama limitim bittiği için su an 300 TL ödüyorum muayene icin. Limitiniz düşükse hamileliğin sonuna kadar yetmeyebilir. Çoğu tahlili sağlık ocağına yaptirdim hastanede pahalı olduğu icin. Zaten doktor da öyle yönlendiriyor.
Pembe-mavi zarifkelebek çamlıca erdem hastanesine gidiyorum çok memnunum. 2 yıllık doktorum hiç şikayetim olmadı. Telefonu da var, tatlı dilli de. Ben memnunum yine de karar değiştirirseniz ayşe katrancı😊
zarifkelebek Pembe-mavi çakmak erdem hastanesini pek sevmiyorum. Arkadaşımın doğumuna şahit olmuştum pek memnun kalmamıştık. Bir kaç kezde aciline gidip memnun kalmadım o yüzden pek güzel anılar bırakmadı bende☺️ O yüzden çamlıca erdemde içime sinmiyor. Ama teşekkür ederim☺️
Pembe-mavi zarifkelebek anladım doğrudur. Ben bir operasyon geçirdim kadın hastalıklarından sıkıntı olmadı. Doktorumdan da memnunum. İnşaallah sizde iyi Bir doktor bulursunuz😊
zarifkelebek Ebru9120 sigortam doğumu karşılamıyor zaten sadece muayene karşılıyor. Ama arayıp öğreneceğim teşekkür ederim☺️
Cydgur zarifkelebek ataşehir memorial da parvana seyidova ya gidiyorum. İnanılmaz tatlı güler yüzlü herşeyle ilgili. İstediğim zaman ulaşabildiğim ve sorularınıza çok açıklayıcı cevaplar veren bi doktor. Kesinlikle tavsiye ederim doktorumuzu.
Svnctkc Cydgur Cydgur parvana hanımın muayene ucreti nedir acaba ben daha hic dr a gitmedim arayistayim
Ebru9120 zarifkelebek ayakta tedavi limitinden gidiyor muayene ve tahliller:) hakkınızda hayırlısı olsun