Denizyrtts zarifkelebek ben maltepe ersoy hastanesine gidiyorumda siz böyle yazınca tedirgin oldum tercih etmeme sebebiniz nedir acaba ?
zarifkelebek Denizyrtts maltepe ersoy hastanesi olduğunu bilmiyordum. Ben sultanbeylindekini düşünmüyorum dedim. Genel olarak ısınamadığım bir hastane. Şu şu oldu diyemem.
Lalammm zarifkelebek bnde bu arayisdaym suan sancaktepe bolgeye gdiyrm ama farkli bir dr daha gtmeyi dsunyrm daha once cok bakdm medipol elif malcok pendik medipol saadet unsal birde kartalda docent bulent kars onerdiler kararsizim hangisni denesem die
Lalammm zarifkelebek smdi oteki kadindanda aldm oda 19 u en erken dr cok dolu ya malesef pandemiden dolayi dahada yogun
irva zarifkelebek Ben çamlıca medipole gidiyorum.Doktorum Elif Malçok.Kendisinden de baya memnunum tavsiye ederim.😊👍
Deleted5544 pendik medipol canan acar demirde doğum yaptım hastaneden de doktordan da cok memnun kaldım
Ayyse34 zarifkelebek göztrpe medical park doç ahter tanay tayyar bu hafta Maltepe medical park şubesine geçiyor şeker gibi güleryüz lü açıklayıcı telefon numarasını veriyor her soruma da cevap verdi şimdiye kadar güler yüz çok önemli👍☺️
zarifkelebek Lalammm medipol hastanelerinden yanasınız heralde☺️ Bende bir medipol bir medical park düşünüyorum.