Aysen3434 EceEgemen benimkide bu kadar silikti ama ilk yaptığımda belirdi. Hatta aradan bikaç saat geçince o çizgi kaybolmuştu kuruma çizgisi diye bişey olmadı bende. Testi saklıyorum ama hiç çizgi yok kalmamıs maalesef
Dilara0 EceEgemen Merhaba canım aynı olay benimde başıma geldi ben 3 hafta sonra tekrar teest yaptım 2 çizgi anında çıktı gebeymisim. Sende 2 hafta sonra falan yap olabilir çünkü. Hayırlısı olsun inşallah 🙏
Bfduam Dilara0 soru sahibi hamileymiş bu postla :) Üstte bende test koydum bakar mısın? Sen su damlatmış mıydın ve kaç saat sonra çıktı ikinci çizgi?
Bfduam EceEgemeniki saat sonra Dört saat sonra Şu damlattım iki saat sonra baktığımda musluğun altına koydum.
Mega123 Bfduam Yaaa canım hamilesin bence var çizgi çok çok çok çok mutlu oldum. Rabbim hayırla sağlıkla sonuçlandırsın inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah 🤲🏻❤️
Dilara0 Bfduam cnm ben direk gebelik testi yaptım anında çıktı çizgi 3 hafta sonra. Sendede belli çizgi var ama kan vermen daha mantıklı bugün saglikocagina gidip kan ver bence inşallah hamilesindir 😌🙏🙏🙏
Bfduam Dilara0 Direk çıkınca su damlakaya gerek kalmamış tabi:) inş canım hayırlısı olur. Yarın tekrar yaparım. Bat 3 gün geçti, mevsim gecişi gecikmedir, belki olurum diye bekliyorum ondan kanı erteledim.
Bfduam Direk çıkınca su damlakaya gerek kalmamış tabi:) inş canım hayırlısı olur. Yarın tekrar yaparım. Bat 3 gün geçti, mevsim gecişi gecikmedir, belki olurum diye bekliyorum ondan kanı erteledim.
Dilara0 Bfduam içimden bir ses sende var gibi gebelik diyor ama hadi hayırlısı inşallah doğru hissetmisimdir💓
Bfduam Mega123 ustte testleri attım, hepsi aynı test, iki ve dört saat sonraki. Seninde bu kadar geç çıkmış mıydı? Hemen çıkmayınca ondan sordum yaşayan vardır diye canım.
Mega123 Bfduam Benim damlatır damlatmaz çıktı canım. Ama senin çok belirgin çıkmış bence hamilesin testi tekrarla hayırlı haberler inşallah. Mutlaka haberdar et
Damlaltinay Bfduam maalesef kuzum ben direkt gecikince yaptım, ben normalde 45 günde bir adet oluyordum takmadım o kadar, içime doğdu 35. Günde yaptım test
Aysen3434 Bfduam ben adetim 3 gün gecikince test yapmıştım çok çok silik çıktı. Sonra kan verdim betam 68 çıkmıştı. Post sahibi arkadaşın test görüntüsü gibiydi zar zor görülüyordu.. ama küçükmüş ondan öyle çıkmış. Ümit vermek istemem ama bence pozitifsin canım.
Aysen3434 Bfduam ve benimde geç çıkmamıştı. İdrarı damlattım biraz gezindim fln sonra belirdi bu çizgi . Geç çıktığı için biraz muallak tabi emin olamıyorsun ama bence var gebelik. Sen kan ver en iyiisi
Bfduam Mega123 Senin daha mı silikti bat geçince mi yaptın? Benim 3 gün geçti, mevsim değişimi gecikme olabilir diye düşündüm. Damlar damlamaz çıkınca şüpheye gerek kalmıyor, benimki geç çıkınca ister istemez acaba mi dedim:)