Bfduam Mega123 Senin daha mı silikti bat geçince mi yaptın? Benim 3 gün geçti, mevsim değişimi gecikme olabilir diye düşündüm. Damlar damlamaz çıkınca şüpheye gerek kalmıyor, benimki geç çıkınca ister istemez acaba mi dedim:)
Mega123 Bfduam Benim bata 2 gün vardı çıktı. Neyse sakin ol Durul hayırlısı olsun de testi tekrarla inşallah kafanda ki soru işaretleri yerini mutluluğa bırakır canım dualarım senle beraber isteyen bütün kardeşlerime 🤲🏻
Aysen3434 Bfduam ben adetim 3 gün gecikince test yapmıştım çok çok silik çıktı. Sonra kan verdim betam 68 çıkmıştı. Post sahibi arkadaşın test görüntüsü gibiydi zar zor görülüyordu.. ama küçükmüş ondan öyle çıkmış. Ümit vermek istemem ama bence pozitifsin canım.
Aysen3434 Bfduam ve benimde geç çıkmamıştı. İdrarı damlattım biraz gezindim fln sonra belirdi bu çizgi . Geç çıktığı için biraz muallak tabi emin olamıyorsun ama bence var gebelik. Sen kan ver en iyiisi
Bfduam Aysen3434 aynen dediğin gibi geç çıkınca emin olamıyor insan, Bir kaç gün sonra kan vericem adet olmam bu arada inş. Senin bundan daha mı silikti 68 çıkmış beta? (O da bu test pozitife tabi) Hayırlı olsun miniğiniz bu arada.
Aysen3434 Bfduam benim belli belirsizdi öok silikti bu postun sahibi o dönemde paylaşmış yukardaki gönderilerde görmüşsündür belki aynı öyleydi bildiğin belli belirsizdi. Ve evt beta düşük çıktı dr a gittiğimde de ztn geç yumurtlama olmuş dedi ve 1 hafta geriye çekti. Yani ben 8 haftalık diye gittim ama 7 haftalık dedi dr. Tabi bu bir sorun değil seninde betan düşük çıkarsa belki sende aynı şeyleri yaşarsın. Kese ve kalp biraz daha geç görünüyor endişe etmemek lazım. Önemli olan 2 günde bir en az yüzde 60 artmış olması. İnşallah seninde vardır 🥰.. tekrar kaset tipi testlerle de yaoabilirsin sabah ilk kalktığındaki idrarınla. Bence bukez çıkabilir
Seher112 EceEgemen herkes buna kuruma çizgisi diyor ama ben öyle hamile olduğumu öğrendim adetime 2 gün vardı yapmıştım çizgi çıkmamıştı kuruyunca çıkmıştı 4 tane yaptım 4 düde aynen kuruyunca çıkmıştı adet günü kan verip 30 la öğrenmiştim ama tabi kimseyide boşa umutlandırmakta istemem
Aysen3434 Bfduam şöyle ki ben ilk idrarımla yaptım şansa o zaman hamileymişim. İlk gebelik zaten.. daha önceden yapmıştım gün içinde ama o zamanlarda zaten gebelik yoktu.
Aysen3434 Bfduam ama benimki çok silik çizgi çıktıgı için gün içinde yapmış olsaydım belki de çıkmayacaktı.
Bfduam Aysen3434 bu testt ilk idrardı, aradan bir iki saat sonra yaptım çıkmadı, normal mi sence, ilk çıkan test mi bozuktu acaba?
Aysen3434 Bfduam bence normal küçük daha diye öyle çıktı. İdrardaki hormon yoğunluğu fazla olmadığı için öyle olmuştur. Tabi yine de ümit vermek istemem ama inşallah vardır. buarada test var mı başka sizde? Yarın sabah da yapacak mısınız? Veya neden kan vermiyorsunuz ? Böyle beklemektense şimdiye sonuç elinizde olacaktı ☺️
Damlaltinay Bfduam maalesef kuzum ben direkt gecikince yaptım, ben normalde 45 günde bir adet oluyordum takmadım o kadar, içime doğdu 35. Günde yaptım test
Aysen3434 Bfduam bitmeyen detaylı sorular aynı bende böyleyim o yuzden sordum :)) ilişkiden 2 hafta sonra çıkması gerekir. Sizin ne kadar geçti ki?
Aysen3434 Bfduam ozaman regl tarihinizde yeniden kan verin bakalım ne olacak artık haber verirsin. İnşallah vardır ama test şuan geçerliliğini yitirdi. Kanda cıkmayan testte hiç çıkmaz.