Aysu Karataş hastanesınde Doğum yapacaklar arkadaşlar hastane nasıl memnun musunuz? Bnde Ahmet kılyar a gıdıyorm sadece Karataş hastanesınde Doğum yaptırıyormuş galıba
NarinYetimolu Aysu Merhaba canım o doktorun namını son günlerde çok duymaya başladım muayene ve doğum ücreti ne kadar acaba yeri nerede teşekkür ettim şimdiden
Aysealty Burcuckc cnm ben cok basta degiştrdm 2 3kere falan gitmiştim bilgi olarak cok iyi bi doktor sanırım ama bizim elektriğimiz cok uymadı bide selçuktan gidip geliyoduk aydın daha yakın diye orayı tercih ettik
Elabadeninannesi Bende karataşa gidiyorum kızlar çiğdem hanım harika bi doktor çok memnunum heran arayabileceğim her soruma sıkılmadan ayrıntılı cevap veren bi doktor
Kezo Elabadeninannesi iyi geceler bende bişey sormak istiyorum kaç haftalıksınız ikili tarama testi fiyatını biliyormusunuz
anneninbiri Haticegrl Aysealty muhtemelen öyle oldu yoksa kişilik olarak da öyle her gittiğimizde sormak istediğiniz birşey var mı kafanıza takılan bir şey var mı hep sorar o kadar sevgi doluki geçen yıl kist ameliyatı olmuştum yine ayni hamile kalıncada direk ona gittim sizin aranınzda yanlış anlaşılma olmuştr kesin
Rabia88 IremFidan merhaba yeni gördüm cevap vermek istedim bende Selin hanıma gidiyorum normal olursa o an kim denk gelirse o giriyormuş doğuma siz kaç haftaliksiniz
Elabadeninannesi Kezo bem doğum yaptım canım şükür🙏🏻 250ye yaptırdım ben ama baya uğraşıyolar o para az bile yani
Inchkn3510 Zehrayt canim dogum ve muayne ucreti nekadar? Doguma kendi doktorun mu yoksa o anki doktor mu giriyor bilgin war mı?
Babyboymom Merve240317 cnm su hospital da ücretler nasıl doğum ve randevu birde babalar doğuma alınıyor mu ben köyceğiz den doğum yapmaya geleceğim de yer arıyorum ondan soruyorum sağol 😊