Aylinto Meryemm hipoalerjenik yenidoğan bakım seti aldım ama daha doğum yapmadığım için bebekte nasıl bir tepki olacak denemedim açıkcası
Zozan_21duva Melek1377 Meryemm Melike_K aynıyız ablacım son 11 ilk gebeliğim ve çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun 🤲
DuduK Aysealty 21 haftaya girdim göbeğime yakın oluyor bazen coğunlukla kasıkta takip ediyırum endişeleniyor insan teşekkür ederim
Sudecan2149 Aysealty Ayselhmrc Canım ben de tüp bebek yaptırdım bu ikinci denemem İlkinde boş kese Bir sene sonra tekrardan yaptırdım 11 haftalık gebeyim ben de inşallah Rabbim kucağınıza almayı nasip eder hayırlı sağlıklı bir şekilde benim sorunum akıntım çok var ondan korkum var bir de prog Están iğne hala kullanıyorum
Aliye Aysealty merhaba bende son iki muayenemde tunç beye gitmeye başladım özel değilse neden değiştirmeyi düşünüyorsunuz
Havva Merve240317 merhaba bende su hospitala gidiyorum ama gaziemirde ek binaları mı var acaba Çankaya da benim gittiğim yer Oya hanıma gidiyorum haftasonu ikili taramam var
Babyboymom Merve240317 cnm su hospital da ücretler nasıl doğum ve randevu birde babalar doğuma alınıyor mu ben köyceğiz den doğum yapmaya geleceğim de yer arıyorum ondan soruyorum sağol 😊
Merve240317 Havva Yok canım ben kendim gaziemirde oturuyom hastane kahramanlarda dediğin gibi. Ben çok araştırdım Melek hanımı bayağı öven kişi oldu tavsiye ederim memnun değilsen 😊
Damlaselvi41 Havva Gzmnr anladım canım ben muayeneden korkuyorum maalesef normal doğum yapmama rağmen o korkumu hala yenemedim😔
Aysealty Aliye ya aslında bilgi olarak cok iyi bir doktor ama benimle hiç bişey paylasmadı kan testi yapıyor sonucları bildirmiyor kan uyusmazlıgı var bizde test yapıyor sonuc yok bu konularda biraz soğuk beni kastı açıkcası ben daha ilgili sıcak bir doktor istiyordum.bide selçuktan git gel cok uzak oluyor diye aydın daha rahat geldi bize.cok halsizim merdiven cıkarken nefes nefese kalıorm dedim cıkma o zaman diyor böyle seyler soğuttu beni.rahat rahat soru soramadıgımı farkettim o yüzden bugün baska bir doktora basladım
Havva Merve240317 Ben ilk defa muayene oldum Oya hanıma iyi gibi bakalım bu kontrol nasıl geçecek ona göre haraket edeceğim. Daha önce sada hastanesine gidiyordum aslın da memnundum taa ki düşük tehlikesi yaşayana kadar doktorum senelik iznindeydi bayağı kanamam oldu devlet hastanesine gitti serum iğne delik deşik oldum üç gün sonra sada hastanesinde ki doktora gittim yat hiç kalkma ilaçları kullan bir ay sonra tekrar gel dedi ve ben endişeden deli olurken bir ay sonrayı beklemem mümkün değil di hastane araştırdım ve su hospıtal en çok önerilendi ve üç isim Melek hanım ve Oya hanımı düşündüm Melek hanım iki hafta doluydu bende Oya hanıma gittim şans😊
Ozan2012 Aysealty malesef çoğu dr da bu var, bize göre çok önemli bi durum onlara göre gayet sıradan. Kan uyuşmazlığı bizde de var iğne olucaksınız kalçadan 28. Hafta ben yeni oldum hiç acıtmıyo, doğumdan sonra bebeğin kan grubu pozitifse tekrar iğne olacaksınız negatifse olmayacaksınız
Merve240317 Havva Anladım canım çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin memnunsan sorun yok zaten bende karataşa gidiyordum ayrıntılı ultrason cihazları bozulmuş neredeyse 1 ay oyaladılar mağdur ettiler bende başka yer bulmak zorunda kaldım bayağı canım sıkıldı bende su hastanesini çok kişi övdü değiştirdim. Nasip herşey yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun 😊
Havva Merve240317 Amin canım sağlıkla inşallah hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi.Bizim canımızdan can gidiyor onların umurun da değil
Esersofya Merve240317evet ilk yerleştiği zaman 5-6 hafta ama ben 17 haftadayım şuan ve kanama yerleşme kanı gibi değil çok fazlaydı yerleşme kanı bir iki damla olur
Aysealty Ozan2012 aynen cnm öyleymş dün aydında cenk bey e başladım o açıkladı hepsini saolsun.dediğin gibi onlar için çok sıradan ama insan böyle zamanda biraz kendini özel hissetmek istiyor
Havva Benim için gittiğim doktorun doğumuma girmesi çok önemli tanımadığım biri olsun istemem su hastanesin de saat kaç olursa olsun acile gittiğiniz de herhangi bir sorun da yanınız da oluyormuş doktor doğumunuzu da kendi doktorunuz yaptırıyormuş benim için çok önemli anlaşmalı fotoğrafçısı var oda süslemesini öğrenemedim birini sordum hastanede yok dedi ama altı ay önce arkadaş doğum yaptı kendiniz süsleyebilirsiniz demişler. Birde eşim doğuma girmek istiyor onu sorduk doktor kabul ederse sorun yok dediler bakalım yarın sormaz unutmazsak😂Bebeği görünce herşeyi unutuyoruz
Haticegrl Selam kızlar bende Karatasa gidiyorum suan 22. Haftamıza girdik rabbim hepimizin Bebislerini sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin sizler kaçıncı haftanızdasiniz?
Mesude Merhabalar Tepecik özel Ege şehir hastanesinde Doğum yapıcak olan varmı aranızda yada o hastaneyle ilgili yorumlarınız varmı Doktorumhastaneden ayrıldı Karataş ta Olucaktı Doğum şimdi o hastaneyle anlaşmış ben hiç duymadım o hastaneyi yardımcı olurmusunuz
anneninbiri Haticegrl Aysealty muhtemelen öyle oldu yoksa kişilik olarak da öyle her gittiğimizde sormak istediğiniz birşey var mı kafanıza takılan bir şey var mı hep sorar o kadar sevgi doluki geçen yıl kist ameliyatı olmuştum yine ayni hamile kalıncada direk ona gittim sizin aranınzda yanlış anlaşılma olmuştr kesin