Banukoz TugbnrT inşallah duyarsın canım benim hayırlısıyla 🤲🏻Bende Perşembe gidecem ilk kontrole hayırlısı kaç transfer yapıldı sana bana 2embriyo yerleştirildi
TugbnrT Banukoz tek embriyo benim yaşım 26 olduğu için 2 embriyo koymuyor senin yaşın kaç Beta değerin kaç çıktı ikiside tutmuş mu
Banukoz TugbnrT benim yaşım 28 canım doğrudur banada olmuyordu ama ben istedim doktorda öyle uygun gördü bilmiyorum henüz ikisimi tuttu diye değeri 1000 lerde idi Cuma günü en son
askvehuzurum Busramaden hadi inşallah Rabbim şifa versin benim bitti i çok şükür ama çok çektim ben.. Sonu güzel bitecek o yeter bana.. Kilo kaybımda oluyordu.. Herhalde sen yiyip kusuyordun.. Kilo alman ondan mı acaba??
Busramaden askvehuzurum aynen yedıkden sonra kusuyorum ama gecıcek bugunlerde ıns hepımız saglıkla alalım cocuklarımızı kucaklarımıza
ZuleyhaG Zeynep-1234 Bende de ilk gebelik çok sabırsızdım hareketlerini hissetmediğim için . 4. Ayın sonlarına doğru ufak ufak hissetmeye başladım 😍
Duygu528 Kızlar merhabalar 12+4 haftalığız bizde sizlere bir sorum olacak,yarın kontrol günüm ve ikili test var yaptırıp yaptırmamakta kararsızım.Sizler ne düşünüyorsunuz?
diLek_1 5 haftalık gebeyim ama şuan fena kasık ağrım var. 😢 yürüyemeyecek derecede😔 normal mi acaba ?
Zafsim diLek_1 bende oyledim suand 6hafta biticek zerre bisey yiyemıuorum kafayı yicem migdem bulanıyor ama kusamıyorum
emine0808 diLek_1 normal canım benimde öyleydi şimd 7. Haftadayım ağrısı kalmadı geçiyo çok ayakta kalmamaya iş görmemeye çalış o zaman daha çok ağrıyor çünkü
Mortelya Cskn99 4 gün var reglime henüz . Meraktan yaptım testi olumsuz. Acaba reglim geçikirse durum değişir mi yaa
Cskn99 Mortelya değişir tabiki canım ben 4 gün kala kanda yaptım çıkmadı adet günüm 6 gün geçti idrar testinde çıkmadı 9 gün geçince kan verdim pozitif çıktı en net sonucu almak için gününün geçmesini bekle 😊
ballarinannesidirr Mortelya bende adetime 3 4 gün kala erken gebelik testlerinden aldim yaptım pozitif çıktı onlar daha erken bile olsa gösteriyor canım yanılma payı olmuyor
ozgeetat7f Latifem Userkbr bende yeni öğrendim kan değerim 1437 çıktı cuma gidicem hayırlısıyla çok kaşık ağrısı ve batmam oluyor
Huri54 ozgeetat7f herkeste oluyor kasık ağrısı ve batma bel ağrısı ve adet ağrısı da oluyor 🙄 biraz daha sabredelim eminim yerleştikten sonra düzelecektir
Banukoz ozgeetat7f evet sabah uykuları çok akşamaları hemen uyuyamıyorum hazımsızlık var miğdemde çok ayakta durunca bekin be kasıklarımda ağrıyor sen kaç haftalıksın canım
ozgeetat7f Banukoz adet tarihine göre 4 haftalık dedi doktor ama normalde 18 günlükmüşüm şuan yani 2.5 hafta çok halsiz ve bitkin geçiyo ama değer ❤️