Banukoz Semanurkeles61 canım tedaviyle kaldım ona göre hesapladım ama Perşembe kontrole gidecem tam olarak orda öğreneceğim🥰
Semanurkeles61 Banukoz bende tüp bebekle hamileyim adet gününü baz alıyor doktorlar onun için dedim ☺️ Yani test yaptırdığımızda 4 haftalık falan olmuş oluyor doktora gittiğinde net olarak öğrenirsin 🥰
Banukoz Semanurkeles61 doğrudur canım benim doktora gidince artık öğrenicem bilmediğim içün ben transfer gününü baz aldım🥰🙂
TugbnrT Semanurkeles61 Banukoz bende tüp bebekle hamileyim 🤰🏻 6+4 ❤️ transfer yapıldığı gün 14 günlük sayılıyor bebek o evreleri dışarda tamamladığı için bizimkiler o şekilde hesaplanıyor ☺️
TugbnrT Semanurkeles61 trabzonda mı yaptırdınız tüp bebeği ben trabzonda yaptırdım 61 i görünce merak ettim☺️
TugbnrT Banukoz 😁 benim ikinci transferim ilki tutmadı Ufuk Yapmıştı ilkini 🤢 ikincisi oldu çok şükür 🤲🏻
TugbnrT Banukoz ben keseyi gördüm 8 eylülde kalp atışı için çağırdı inşallah onuda duyarız 🤲🏻 Sende görürsün inşallah
Banukoz TugbnrT inşallah duyarsın canım benim hayırlısıyla 🤲🏻Bende Perşembe gidecem ilk kontrole hayırlısı kaç transfer yapıldı sana bana 2embriyo yerleştirildi