ozgeetat7f Banukoz adet tarihine göre 4 haftalık dedi doktor ama normalde 18 günlükmüşüm şuan yani 2.5 hafta çok halsiz ve bitkin geçiyo ama değer ❤️
Banukoz ozgeetat7f bencede değer benimde normalde 19 günlük ama. Son regl göre 5+1 günlük ilk kontrol ümde belli olur inşallah herşey yolunda gider evet halsizlik hat safhada ya hiç bişey yapasım yok
ozgeetat7f Banukoz aynıyız seninle ozaman biz hiç gidip baktırdın mı ultrasonla ilk defamı gideceksin
ozgeetat7f Banukoz inşşaaallah canım hepimiz için öyle ilk bebeğimiz bende öyle endişeleniyorum sabırsızlıkla cumayı bekliyorum bakalım gözükecekmi kese oluşmuşmu
Cskn99 Mortelya değişir tabiki canım ben 4 gün kala kanda yaptım çıkmadı adet günüm 6 gün geçti idrar testinde çıkmadı 9 gün geçince kan verdim pozitif çıktı en net sonucu almak için gününün geçmesini bekle 😊
ozgeetat7f Seher112 bende hemen gitmek istemedim doktoruma 2 kan sonucumu attım cuma günü gelin dedi ilk kan sonucum 299 du 3 gün sonra 1437 çıktı bakalım nedicek
Candu Nobody kaç haftalıkken gittin canım doktora ben 5+1 im bu programa göre henüz kese görmek için gitmedim🙏🏻
Candu Nobody kese göründü yani bugün değil mi 🙈 hayırlı olsun bende bu hafta gitsem mi yoksa haftaya 6 haftalıkken mi gitsem bilemiyorum
Nobody MMasalinannesii ben adetimden bir gün önce baktım silik çizgi çıktı. Ertesi gün kan verdim 101 geldi ☺️
Nobody Candu evet evet göründü. Haftaya da kalp atışı için çağırdı. Benim erken gitmen gerekiyordu. Geçirdiğim bir rahatsızlıktan dolayı gebelikte iğne ve aspirin kullanmam gerekiyordu o yüzden dış gebelik olmadığını garantiye aldık ☺️