asknbll Kızlar merhaba bugün bebeğim için ilk ultrasona gittik ve doktor kesenin içinde bebeği göremedi ayrıca kan yolumun olduğunu kanama gelip gelmediğini sordu fakat bende ne kanama ne de lekenme yok. Birazda boş gebelik vs olabilir diyince beni çok korkuttu düşük riskim varmış yarın kan sonuçlarıma bakıcaz benimle aynı durumu yaşayan var mı 😞
Ysmnbebek asknbll Ilk bebegim de benzer şeyleri bana da söylemişlerdi.dua et ve bekle.degisecektir inşallah.bazen net göremedikleri yada bilmedikleri şeylerde de hemen kötü haber tellallığı yapıyor doktorlar.guzel şeyler düşün 🙂
asknbll Burcu-2910 bu üçüncü hafta kontrollerde bu 3. Haftada beta hcg 12.078 oldu ilk hafta 64 ikinci hafta 1294 üçüncü hafta 12.078
Deletedmom335 Snglsude yarın kontrolüm var doktoruma da bir danışırım inşallah. Keseyi bir görelim de Allahım izniyle onu bekliyorum sabırsızlıkla🙈
Gumusss Merhaba hanimlar:) ben de 5 hafta 6 günlük hamileyim. Dün kanamam oldu, çok korktum hemen hastahaneye kostuk. Hematoma var dediler,iğneler ilaç falan yazdi doktor. Az az da olsa kanamam var. Dua edin benim için lütfen:(( çok korkuyorum
Semanurdur24 Attent mide bulantıları genelde 2. Aydan sonra başlıyor. Bende 6 hafralıkken çok rahattım hep öyle gidecek dedim ama öyle olmadı :) olsun yinede bunlar güzel şeyler
123alpseda Seher112 Pazartesi gidicez bakalım kese gözükücekmi o zaman 5+5 olmuş olacak inşallah hayırlısıyla hepimizin sağlıkla gözükürler büyürler 🙏🏻
123alpseda Seher112 ama herşeyin hayırlısı ilk bebeğimin hemen kesesi gözükmüştü kalp atışları herşeyi çok iyidi 9 aylıkken karnımda öldü malesef o yüzden allahtan hep hayırlısı
edaaa1427 Kızzzlaaar korkuyorum 4 haftalık hamileyim ama şu an pembe sıvı şeklinde akıntım oluyor normal mi sizde de oldu mu böyle bişey 😰
ftmm38 edaaa1427 çok az bi şekilde damla damla gelmişti bana 2 gün sabah sonra geçti ınşallah geçer yerleşme kanaması gibi olabilir
Defneninannesi19 edaaa1427 ilk hamileliğim de oldı doktora gittim ben yine de mantar yada düşük riski mi diye muayene etti fakat yerleşme kanamasıymış yine de gidip hem muayene olun hem progestana batırın düşük riski var mı diye
Mamyr Son adet tarihim 9 temmuz henüz bebeği göremedik normalmi doktor kese gelişimi falan çok güzel dedi cumartesi tekrar kontrolüm var
Mlkslc Mamyr benimde son adet tarihim 9 Temmuz canım bende iki gün önce kese gördüm babada cuma günü gel dedi
Ygmrm Candu Mamyr mrhba canm benimde son adet trhim 13 Temmuz dün gittim kesede gözüktü kalp atışıda başlamış 🙏çok şükür içini ferah tut aklına kötü bşi getirme