Zafsim lentil vala hic vermedim 13 ünde yaptırdım gidicegim doktora attim oda ozamanşar eylül basi gibi gel lekelenme kanama yoksa dedi bekliyorum eylülü ins sorun yoktur heycandan ölcem 🤩
smyye_kdr Zafsim bende aynı Zafsim bende suan aynı durumdayım midem çok kötü bulanıyor yatıyorum ama yine de geçmiyor
Bir-mucizenin-annesi34 Userkbr merhaba ben burdada yeniyim :)) eminim çoğu yeniler benim gibidir programı kullanmayı ogrenemedik daha ;)) 12. Hafta oldum bugün hiçbirsey hissetmiyorum korkulacak birşey varmıdır sizce :((
Batuyasam 8+2 haftaligim aşırı yorgunluk ve halsizlik var ve de bel ağrım 9 ay nasıl gecicek diye düşünmüyor değilim 🙈 kolumu kaldırmaya halim yok çünkü 🙄bıraksalar 24 değil 25 saat uyurum
Defneninannesi19 Batuyasam 1 trimestir bu şekilde bir süre sonra geçer inşallah doğuma yakın bel bacak agrılar oluyor kişiye göre değişir tabi ama bu bir süreç öyle düşünün
Mlkslc Mamyr benimde son adet tarihim 9 Temmuz canım bende iki gün önce kese gördüm babada cuma günü gel dedi
Yelizimmmm3447 6+3 kızlar kusmam var bide uyku halim mevcut sanki hayattan Bi bıkmışlık gibi sağlıkla gelsinde herşeyi çekmeye razıyım yarın doktor kontrolümüz var sizce kalp atışlarını duyabilirmiyiz❤️
Esrabbgm80 Yelizimmmm3447 bıkmışlık tükenmişlik bende de oluyor beş gün dışarı çıkmamıştım bugün çıktım dışarıya inanır misin dışarı çıkmak için giyinmeye üşeniyorum
Dtinc Merhabalar, bende 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu, 4+5’im dün Hcg için kan verdim 388 çıktı, ilk doktor muaynesi için heyacanlıyım, inşallah hepimiz rahat hamilelikler geçiririzz 🥰
ftmm38 Dtinc ne zaman gideceksiniz ilk kontrole bende beklemedeyim gideceğim 1 haftaya aynı 4+5im bende
Dtinc ftmm38 hayırlı olsun sana da 😍6. Haftanın başı gibi gitmeyi düşüyorum hem kese hemde kalp atışını duyabilmek için, Ankara’da yaşıyorum daha doktorda bulamadım açıkcası araştırma içerisindeyim.
150_gelartik Seher112 canım son adet tarihin 25 temmuz muydu senin de biz simdi kaç hafta kaç günlüguz
Sigde 6+3 haftayız. Ciddi bir baş dönmesi be halsizlik var. Öyle yorgun ve bitkinim ki. Bir de çalışıyorum. Fenalardayım. Şu baş dönmem bir geçseydi hayırlısıyla 😞😞
ftmm38 Dtinc size de hayırlı olsun ınşallah aynen benimde tam 6 haftalık oluyor gittiğimde ınşallah duyarız 😊🥰🤲