Nuts Sabihanur61 benim son adetının ılk günüdan hesaplanırsam 6+5 ama ultrasonda 6+2 gözüktü, 3 gün gere gelıyo bebek, ama bunu normal bazen bir hafta gere gelıyorlar ve sağlik bebek olıyorlar. Kese gördüm 5 haftada.
Sabihanur61 Umut_01 gözünüz aydın karındanmı duydunuz beta hcg değerinizi biliyormusunuz en son kaçtı
Clm001- Deletedmom335 gelir merak etme sen hep iyi düşün cunki bebeğe yansıyor olumsuz herşey onun için iyi ol 😉❤
masalkusum Nuts bebegın guzel tutunsuysa ve dusuk rıskın yoksa sorun olmaz ama aksi bırsey varsa sorun olabılır uzun yolculuk bende doktoruma sordugumda seyahat konusunu bu sekılde acıkladı bence doktoruna mutlaka danıs onlar daha ıyı bılır
smyye_kdr Userkbr merhabe bende 5+5 im asırı bulantı ve halsizlik var aynı zamanda uyku bozuklugu basladı doktorum folik asit ilac vermisti yan etkilerinde bu yasadıklarım yazıyordu
smyye_kdr Deletedmom382 bi önceki gebeligim de düsük yaptıgım icin bunu verdi doktor dısardan ek olarak baska neler alabilirim ☺️
burcupervanoglu Burcuceviz cuma gunune geldıgı ıcın doktora gıdemedım ozelde de doktor bulamadım ogretmenım semıner ıcın gorev yerıme gttım ve doktor suan bır sey gorunmez dedı ona guvenerek geldım cuma gnu gıdıcem bende korkuyorum acıkcası