Mervenurrr 8+5günlük 2. Gebeliğim 5 kilo verdim başından beri bulantı ve birsey yemek istegı yok ne zaman geçecek😔
Clm001- Deletedmom335 gelir merak etme sen hep iyi düşün cunki bebeğe yansıyor olumsuz herşey onun için iyi ol 😉❤
Deletedmom335 Merhabalar, 5+2yiz 4 haftalıktan beri vücut ısım yüksek normal mi acaba böyle olması yaşayan var mı?
Snglsude Deletedmom335 merhaba ilk haftalarda bende ole oldum atesim vardi vucudum komple cok agriyordu bi 10gun surdu hatta covidmiym diede dusunmedm degl ama suan cok sukur iyiym sizinde gecer ins vucud hormonlar baya bi degistigi icin oluyormus
Deletedmom335 Snglsude teşekkür ederim googleda çok negatif sebepleri vardı ateşin endişelendim ben de. İnşallah geçer teşekkür ederim❤️🙏🏻
lentil Zafsim kaç olduğu çok önemli değil geç döllenme olayından dolayı. Sağlıklı gebelik olması için 2 günde bir test ver ben 7 kere verdim mahvoldum. 2 günde 1 artıyorsa tamam yani
Zafsim lentil vala hic vermedim 13 ünde yaptırdım gidicegim doktora attim oda ozamanşar eylül basi gibi gel lekelenme kanama yoksa dedi bekliyorum eylülü ins sorun yoktur heycandan ölcem 🤩
Snglsude Deletedmom335 bizde cok endiselendik vala hatta soguk su kompleksi falan yapti esimle ablam bide asiri bas agrisi acile gittm 2kez sadece parolun igensini yapip gonderdiler ama tabi siz yinede dr bi sorun yanlis yonlendirmis olmim Allahin izniyle bisey olmasnda
Deletedmom335 Snglsude yarın kontrolüm var doktoruma da bir danışırım inşallah. Keseyi bir görelim de Allahım izniyle onu bekliyorum sabırsızlıkla🙈