Elifsicim Clm001- bence kullanmalısın folik asit bir çok farklı markada mevcut doktorunuza söylerseniz o değiştirecektir
Aysegul1612 User23 hayır etli çiğ köfte zararlı etsiz çiğ köfte sıkıntı yok bende çok aşeriyorum 12+3 hamileyim çok erken öğrendim 3 haftalıktı o günden beri çiğ köfte yiyrm
Seher112 Burcu-2910 benim adet günü 30 çıktı 3 gün sonra 170 oldu 3 gün sonra da 517 oldu şükür yani sizinkide yükselir
Burcu-2910 Seher112 hadi inşallah bakalım cuma günü yeniden kan vereceğim kese beta kaç olunca görünüyor
Seher112 123alpseda aynı günler öğrenmişiz benim de perşembe 30 du pazar günü 170 bugünde 517 henüz dr gitmedim
123alpseda Seher112 Pazartesi gidicez bakalım kese gözükücekmi o zaman 5+5 olmuş olacak inşallah hayırlısıyla hepimizin sağlıkla gözükürler büyürler 🙏🏻
123alpseda Seher112 ama herşeyin hayırlısı ilk bebeğimin hemen kesesi gözükmüştü kalp atışları herşeyi çok iyidi 9 aylıkken karnımda öldü malesef o yüzden allahtan hep hayırlısı
Clm001- Deletedmom335 bu çok normal hormonlarinla alakalı bi duygusal değişim. Inan ben senden daha kötü günler geçirdim dua 7 haftalık ama biraz biraz geçti o duygular 😊 seninde geçecek bunlar normal 🌸
Ayseozcan M1M1M1 valla cnm benimde zor oldu ama sağlığa gittim ebem bana hamilesin çocuğunu emzirme fayda yerine zarar veriyosun ayırmaya calis dedi biliyorum annelik duygun ağır basiyo dayanamıyordum ama dayanmaya çalış ben ayakkabı boyası falan sürüp gostermistim korktu unutmadı ama yinede vermedim geceleri daha çok eziyeti olur ama hemileysen mutlaka bir defa karar verdiğinde kesinlikle verme zaten senin sütun süt değil artık su oluyo hamileysen tabi tek başına olma bu süreçte anne yada kayinvaliden yardımcı olursa daha kolay olur senin için cnm
Seher112 Burcu-2910 1000 de kese gözükür diyolar ama kalp atımı duyulmazmış bide dr giderken sıkışık gitmek lazımmış
Tugceufk1 Bende yeni gebe 4+2 🙋♀️ yeni gebelerde sorum olacak adet olacak gibi agrılarım var normal mi
Nuts Merhaba kızlar 7 haftadayım ve denize tatılde gideçeğim, 9 saat yolculuk yapacam arabaya, sizin fikri merakettim. Bebekde birşey olmıyıcek dımı? Varmı bu tecrübe?
masalkusum Nuts bebegın guzel tutunsuysa ve dusuk rıskın yoksa sorun olmaz ama aksi bırsey varsa sorun olabılır uzun yolculuk bende doktoruma sordugumda seyahat konusunu bu sekılde acıkladı bence doktoruna mutlaka danıs onlar daha ıyı bılır
ffeeyyzz Nuts ben hamileliğimi bilmeden önce tatile gittim geldim canım denize de girdim soğuk dere çayına da girdim istanbuldan sinopa araba kullandım gidiş gelişte dönüşte öğrendik ki hamileymişiim☺️