Mavi3548 Nuts gorduk keseyi cmtsi kalp atisina gitcez insallah hayirli haberlerle doneriz rabbim nasip ederse
Spotlessmind Cskn99 kagıt vermedi canım mm hemşireye söylerken duydum. Kan ver tekrar dedi vitamin verdi gönderdi. Gec döllenme VS demedi
Cskn99 Spotlessmind canım kalbini ferah tut kalp atışını duyarsin duyarız inşallah çok stresli bir süreç ama napalim
LeilaNilay merhaba Azerbaycandan yazirorum. adetime 2 gun kala test yaptm oyrendm. su an adet gormedm 4haftelik hamileym😍😍😍
Umut_01 Busenurrr Busenurrr canım benim gittim duydum geldim çok şükür çok farklı bir duygu eşim konuşamadı rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏
Sabihanur61 Umut_01 gözünüz aydın karındanmı duydunuz beta hcg değerinizi biliyormusunuz en son kaçtı
Ygmrm Candu Mamyr mrhba canm benimde son adet trhim 13 Temmuz dün gittim kesede gözüktü kalp atışıda başlamış 🙏çok şükür içini ferah tut aklına kötü bşi getirme
Cskn99 Busenurrr canım diyorum yaaa kadın başından gönderdi sanki alelacele değiştireceğim doktorumu ama küçük küçük görünen 2 nokta mı bebek canım ben bakıyorum bakıyorum hala göremiyorum da😁🤦♀️
Elifsicim Kubrabulut malesef amerikanı kapsamayan bir özel sağlık sigortam var indirim alabiliyoruz ama hamile kaldıktan sonra doğum paketi alınabiliyor mu?