Biraz uzun olacak ama içimi döksem yetecek gibi😅5+3 olacağız yarın kontrolüm var inşallah. Başta herşey çok güzeldi ama iki üç gündür gereksiz bir depresyona girdim, herşeyi sorgular oldum her şeye moralimi bozuyorum. Yani sizde de oldu mu bilmiyorum ama 1.5 yıllık evliyim 20 yaşıma girerken evlenmiştim eşimle yaş farkından ve erken evliliğimden dolayı çok fazla yargılanmıştım okulu da bırakmadığım halde. Onları umursamayan ben şu anda o konuları düşünmeye sinirlerimizi bozmaya başladım. Eşim ne yapsa yaranamıyor her yaptığı hareket sinirlendiriyor beni😅 tövbe haşa eşimi çok seviyorum çok severek evlendim hala öyle ama niye bu kadar erken evlendim diye ağladım geçen gün, durduk yere soğuyorum🤦🏼♀️Dediğim gibi asla pişman olmadığım halde🤦🏼♀️ Hamileliğin 4. Haftasından bugüne kadar bi gariptim yani🙈Birde habire sen eşinden daha güzelsin deyip duruyorlar beni beğendikleri için. Bende hazemedemiyorum sonuçta severek evlendim kendim beğendim niye kıyaslama gereği duyuyorsunuz. Bakın yazarken bile sinirlendim Valla sanki hamileyim diye heer şey her konu üstüme üstüme geldi. Yazınca belki biraz rahatlarım dedim. Burada yaşıtlarım ve ya ablalarım vardır hepinizin yavrusu hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah. Ben de çok mutluydum ilk öğrendiğimdd ama fazla depresif ve herşeyden iğrenerek bıkarak geçiyor günlerim. Normalde nazlı olmayan ağlamayan ben ağlama köşesi arar oldum😭