Umut_01 Busenurrr Busenurrr canım benim gittim duydum geldim çok şükür çok farklı bir duygu eşim konuşamadı rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏
Busenurrr Cskn99 kesenin içerisi dolu canımmm üzülme Burda daha fazla bişey Okuma olumsuz iniallah duyacaksın minik kalp atışını bende haftaya duyicam inşallahh
Nuts Sevda_9 ben duyumadım ama gördüm. Ne hissediyorum? Bıraz korkuyorum. 3 gün gere gelıyormiş bebek, 6+2 gün, onu normal dedi doktor, oluyor öyle geç kalmanı.
Spotlessmind Cskn99 merhaba, bugün aynı seyi ögrendim ben de cok üzüldüm. 6+5 olması gerekirken 5+4 cıktı. Kese ayın 19 nda 8 mm idi. Bugün 13.5 mm. 10 gün içinde bebegi görmemiz lazım dedi :( 5 haftada sadece kese görünüyor diye duymuştum umarım en kısa zamanda görebiliriz
Cskn99 Spotlessmind inşallah canım bizim için duygusal olarak zorlu bir süreç ultrason kağıdın varmı elinde? Varsa gönder buraya illaki yardımcı olan birileri oluyor canım geç döllenme vs dedi mi?
Sirinee ftmm38 benimde öyle canım ama bildiğin yürümeden yatarken bile nefesim kesiliyor beynime oksijen gitmiyor uyuşuyor hissediyorum
Spotlessmind Cskn99 kagıt vermedi canım mm hemşireye söylerken duydum. Kan ver tekrar dedi vitamin verdi gönderdi. Gec döllenme VS demedi
M1M1M1 Ayseozcan ayıramıyorum ek gıda yemiyo dün gitim marketen her çesit sutten aldım mana aldım onları içsin diye ama onlara geldimi agžını açmıyo zorlayınca ağlyo acıkıncada geli meme yapışıyo napıcam ben
Ayseozcan M1M1M1 valla cnm benimde zor oldu ama sağlığa gittim ebem bana hamilesin çocuğunu emzirme fayda yerine zarar veriyosun ayırmaya calis dedi biliyorum annelik duygun ağır basiyo dayanamıyordum ama dayanmaya çalış ben ayakkabı boyası falan sürüp gostermistim korktu unutmadı ama yinede vermedim geceleri daha çok eziyeti olur ama hemileysen mutlaka bir defa karar verdiğinde kesinlikle verme zaten senin sütun süt değil artık su oluyo hamileysen tabi tek başına olma bu süreçte anne yada kayinvaliden yardımcı olursa daha kolay olur senin için cnm
Seher112 Burcu-2910 benim adet günü 30 çıktı 3 gün sonra 170 oldu 3 gün sonra da 517 oldu şükür yani sizinkide yükselir