Cskn99 ben tesekkkur ederik sana azda olsa motive olabildiysem 🙏❤1.5 senelik evliyiz evlendiğim ilk günden beri esim cocuk istiyorum demeye başladı bugüne kadar hepte istedi hic bi sekilde tutmadı veya olmadı diyebilirim her adet gunum gelip 3 gun geçince busefer oldu hamile kaldım diyip koşa koşa test alıyodum tabi sonu hüsranla bitiyordu yani ben bilirim ki 1 ayda 30 defa test denediğimi bende çocuk istiyodum ama hani daha zamani var daha evliliğimizin tadını çıkartmak daha baskın duruyordu benim icin her ay hayal kırıklıkları boyle devam etti 2019 Aralık ayında adet gunum 9 gun gecikti test yapiyorum cikmiyo dedim kanda belli olur kalktık gittik kan vermeye kan verdik ama dedim tugba busefer rabbim nasip etti oldu hamileyim dedim ama nasil düşünceler içerisindeyim aklim hep hamilelikte neyse sonuçlar cikti değerlerim 8.88 ve hic boyle bta testi verdiğimde o tarz bi değeri hic görmedim test sonucunda neyse doktora ciktik ben hamilesin kelimesini duycam diye ağzım kulaklarimda doktor dedi hamilesin demem için suan erken bu sonuçların mesela 2 kati olmasi lazim tarzi bisey dedi eve git 2 gun sonra gel kan ver dedi eyer artış olursa hamilelik başlangıcın var derim sana dedi ama kanama görürsen gelme hastaneye kimyasal gebelik geçirdin anla ve adet oluyorsun dur dedi tamam dedim eve geldim ama nasil mutluyum ben kendime iyi bakicam bebeğim tutuncak saglikli olcak vs 1 gun geçti bi sikinti yok 2. Günün sabahı bi kalktm lekenme olusmus dedim yerleşme kanaması falandır hayla umutluyum sonra 1 saat geçti kanamam basladi doktora yazdim doktor dedi kimyasal gebelik geciriyosun dünyam başıma yıkıldı eşimle üzüldük yerle bir olduk resmen çünkü aylardır beklediğimiz şeyle karşılaştık oda boyle bisey çıktı tabi ben artık umudumu kestim bir süre kendime gelemedim daha sonra tekrar devam ettik gene olmadı doktora gittik bi sikinti varmi diye hic bi problem yoktu bende esimden sperm testi istedi yaptrcaktik 2 ay bekleyelim dedik bekledik sonra bide evde test yaptım cift cizgi ama o yaşadığım sıkıntı içimde kaldığı için cift cizgiyi görünce hic inanmadım keseyi ve nokta seklinde bebegi gordum gene inanmadım yok dedim gene aynı şeyi yasicam kapılma sonradan gene üzülürüm diye inanmadim inanamadim sonra kalbini duyduk dünyalar benim oldu herseyimi unuttur du bana rabbim isteyen kim varsa düşman dahi olsa onada bu sevgiyi tattirsin kimsenin kucagi boş kalmasın 🙏🙏🥰🥰hakkınızı helal edin biraz uzun oldu saglikla kucağınıza alin insallah