Ayten1994 Ada34 25 gun var ) yani kimse gebe kaldiginda ya ovulvasyon aninda boyle belirtiler oldumu?
Ssfye Herkese merhaba Kullanmış olduğum crinone %8 jel ilaç bulunmakta. Sanıyorum 8-9 tan kadar var.. ilaç biraz pahalı olduğu için ziyan olsun istemiyorum ihtiyacı olan var ise kendisine iletebilirim 🤗
Smyyy41 Muuciizeemm aynı ben de 6+4 üm😊 miğde bulantısı oluyor ama istifra edicek gibi değil. Kanamam çok sizde durumlar nasıl
Muuciizeemm Smyyy41 kalp atışını duyamadık doktor da pek olumlu konuşmadı ilk gebeligimde böyle sonlanmisti bekliyorum bakalım farklı bir doktora daha gidicem
Nescey Smyyy41 ben de hemen hemen 6+2 yim sizinle yakınım fakat benim de kanamam oluyor kahve renginde , doktor bana progestan verdi. Onu kullanıyorum ama bormal bişey mi acaba
Smyyy41 Damla27 bendende 6tüp almışlardı. Genelde sizin şekeriniz varmı. Kanda mikrop vs varmı diye bakmak için istiyorlar. Geçirdiğiniz rahatsızlık olup olmadığı anlaşılıyor oradan
Damla27 Smyyy41 herhangi bir rahatsızlığımda şekerim de yok ama endiselendim biraz neden doktorlar net bir şekilde konuşmuyor anlamıyorum :(
Smyyy41 Tugce2405 ilk öyle oluyor ama sen hemen tuvaletten kalkma. Klozette gerekirse ıkınma dan yarım saat otur. Öyle kendiliğinden oluyor
25_24 Lale- bende tesadüfen öğrendim kan testinden 5 haftalık dedi doktor ama bence daha çok yeni ilk gün beta40ıktı bugün 350 çok fazla bel ve sırt ağrılarım var ve halsizim
25_24 efruzzz kese görünmesi için kan değerinin yani beta nın 3000 ve üzeri olması gerekiyo benim de beş haftalık bugün gittim görünmedi beta350
lentil 25_24 ben gittiğimde 5000 flndı ama doktor karından görünmez dedi alttan bakıp gördüler. Sizin alttan mı baktılar
Ozgenergis Gizemtgy35 benim diffrizimde hep portakal limon olur kesinlikle yapıp yapıp için bende limonota içiyorum
Zafsim guneshusna61 benımde bu hafta basladı bendede ne guzel yoktu 6hafta oldu suanda birsey yiyemıuorum
Bahar1_ Userkbr ben 3 ayda 4 kilo verdim şuan sizin yediklerinizden beslenmiyor zaten bir sıkıntı olmaz merak etmeyin 4. Aydan itibaren yedikleriniz bebek üzerinde etkili demişti doktor korkmayın oyüzden. Bende hep kusuyordum 4. Aydan sonra geçti
Seniye Merhaba kizlar bende yeni oyrendim daha haftami bile bilmiyorum 3 veya 4 hafta ama cok uyuyorum sizce normal mi😒