DBsvn Havvabaltacii bende işe yaramıyor ya iki lokma bişey yesem hemen şişiyor zaten bütün gün sanki taş var orda
Smyyy41 Tugce2405 ilk öyle oluyor ama sen hemen tuvaletten kalkma. Klozette gerekirse ıkınma dan yarım saat otur. Öyle kendiliğinden oluyor
Hatice1999 Userkbr hiç korkma bende öyle hamilelik başında 5 kg verdim şimdi 27. Haftamdayım fazlasıyla yiyorum 4. Aydan sonra geçiyor bulantılar ve fazlasıyla alıyorsun ilerleyen zamanlarda
Melikedaniss Sasavass O zaman ikimiz içinde sorun olmaz inşallah ben havuza hiç girmedim zaten denize girdim fazla kalmamak şartıyla fazlada tehlikeli hareketlerde bulunmadım
Ada34 Bgs çok teşekkür ederim canım inşallah seninde bnmde ve tüm hamilelerinde çok güzel geçsin günleri☺️
Ada34 Ayten1994 ama sorf akıntıdan evet hamilesin diyemez ki kimse canım erken gebelik testleri var onlardan alıp yapabilirsin tabi adetine ne kadar var bilmiyorum ama👍🏻
Ayten1994 Ada34 25 gun var ) yani kimse gebe kaldiginda ya ovulvasyon aninda boyle belirtiler oldumu?
Pinkly Esa12 sanirim senle ayni durumdayım. 4 hafta 6 günlüğüm. Tek belirti akinti ve arada bel agrim.
25_24 efruzzz kese görünmesi için kan değerinin yani beta nın 3000 ve üzeri olması gerekiyo benim de beş haftalık bugün gittim görünmedi beta350
Edanursayar Merhaba 24 haftalık olduk bizde ama hala midem bulanıyor ilk 4 ay 8 kilo verdim yeni yeni 3 kilo aldım