Sinemmy Merhaba 5 haftalık hamileyim kese oluştu, ama kese içerisinde kanamam var progestron kullanmaya başladım inşallah bi sıkıntı olmaz bu durumu yaşayan var mı🙄
Fariba Sinemmy bende ayni şuan 6+6 ve 4. Haftadan yani bildiğimden beri az kanama var ama iç çamaşırımda şeke görmuyorum çok merak ediyorum
hasretak12 ben 11+4 üm çok aşırı mide bulantısı kusma halsizlik hiçbir şey yiyememe durumu var 6. haftamda başladı halen devam ediyor hastanede bile yattım ama aynıyım artık pskolojim bozuldu herşeyden tiksiniyorum ne zaman düzelir bu durum 😢
Eda-em5312 hasretak12 Şuan bende 6+3 haftalık hamileyim ve aynı şeyleri yaşıyorum hiç bişey yiyemiyorım su bile içermiyorum ne zaman geçecek merak ediyorum
Sinemmy Fariba doktorum kese oluşumunda olabileceğini söyledi ama yinede korkuyorum inşallah saglıklı bir şekilde kucagımıza alırız
Damla27 Smyyy41 herhangi bir rahatsızlığımda şekerim de yok ama endiselendim biraz neden doktorlar net bir şekilde konuşmuyor anlamıyorum :(
burcupervanoglu Userkbr ben varım 4haftalık beta degerım 85 kusur cıkmıstı gecen hafta düşük mü acaba kasık agrılarım var
Seher112 burcupervanoglu benim beta ayın 20. De 30 du 23. De 170 oldu 3 haftalık galiba henüz doktora gitmedim
Burcuceviz burcupervanoglu bir an önce doktora gitmeni öneririm çünkü benim 3 haftalıkken 220 beta değerim vardı ve doktorum düşük olabileceğini söyledi seni korkutmak istemem ama bir sürü ilaç içiyorum ve iğne de kullandım
Anne-1937 Duygularca Bende kalp atışını duymak için Çarşamba’da günü gidicem inşallah Allah’ın izniyle duyarım rabbim hepimize yavrularımızı bağışlasın sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Benimde iki güne kadar mide bulantısı yoktu ama bu bi kaç gündür fena durumdayım mide bulantısı halsizlik mutfakta bişey yapamadım
Nuts Pembe_li 6 haftada Vajinaldan baktın zaman duyuyorsun kalp atışını, genelde anne adalar altdan bakmanı ızın vermiyoruz ve 7 haftada beklıyoruz göbekten bakmak için.
Asyammiray Lina123 merhaba hayırlı olsun inş🤲🏻 yanlış anlamayın bende erkenden öğrenmek istiyorum sabırsızlanıyorum test yaptırmak istiyorum ama sizin daha 2aftalıkmış nasıl anladınız gebe olabileceğinizi dağa adet gecikmeden idrar testimi yaptınız kan testimi 🤔
Sevil3425 askvehuzurum canım hiç korkma herşey allahtan eğer bebeğinin Yalova’yı varsa yaşıyor tutunuyor o sıkı sıkı ama dikkat et benim de ilk başlarda riskim vardı çok korktum ama şuan 32 haftalık olduk bile hiç korkma dikkat et t
askvehuzurum Sevil3425 hadi inşallah ilk gebeliğim ve çok isteidk 1 yıldır eşimle bekliyorduk.. Şükür Rabbim nasip etti.. Her türlğ zorluğa katlanırım yeterki bebeğim dünyaya gelsin. Şuan 16+4 haftalığız
Zeynepcaglar6165 aslikaya0305 oyyy kanaman neden var rabbim şifa versin Buzdolabından kusuyorum 13haftaya girdim aynıyım ilk 3 ay falan degıl 9 ay sürecek gibi
aslikaya0305 Zeynepcaglar6165 allah yardımcın olsun canım hepimizin öyle…kanama icin bugün tekrar kontrole gittim bizim ufaklık kendine orada yer acıyormus rahimdeki genişlemeden kaynaklıymış sorun yok cok şükür:)