GulnurMahmut Cerenkacamz Ben koysam Hiranur düşünürdüm uzun zamandır aklımda ama bunlar fikir olabilir Alin,Asel,Duru,Asya, Berra,Buğlem,Hüma
kedilervekaranfil GulnurMahmut GamzeEgemen Zeliha4682harun Bunlar postu açan hanfendinin sıkıldım hep aynı isimler dediği isimler 😄 Yani bu isimlerden kaçış yok mu diyorsunuz 😭
GulnurMahmut kedilervekaranfil yok canım ben beğendiğim için dedim sadece. çok farklı isimler de var ama bana göre değil Yaa bunisim konusu ne kadar geniş ve zor 🤭
kedilervekaranfil Cerenkacamz Arkadaşım Efnan koymak istiyordu kızının adını. Fenler, bilimsel sanatsal işler anlamındaymış
1Vera_ Laila26 Ruslar da kullanıyor fakat Farsça ve Arapça’da da var. Tasavvufi manası da var. Günahlardan kaçınan harama düşmekten korkan anlamında.
elaanurr Nagihan88 ilk başta benim eşime de çok değişik geldi o isim bana da farklı geliyor pek duyulmadığı için sanırım ama kulağa çok hoş geliyor ve anlamı da güzel :) bizde Afra koyucaz Allah’ın izniyle
Aysli Ben farah koymak istedim ama her duyan neee diye tepki verince vazgeçtim eşim Asya istiyor ben çok ısınamadım ama galiba Asya olucak çünkü Doğuma bir aydan az zaman kaldı 🤦🏼♀️
Asslliisyhn Allah nasip ederse İdil istiyoruz biz ❤️ Ama ben iki isim olsun diye düşündüm ikincisi isim için aklımdakiler; Mila, Alya, Deren 🌸