Cerenkacamz Artık hep aynı isimlerden sıkıldım.. acaba güzel kız isimleri sayarmisiniz . Bi kaç tane👶🏿💜🍭kızım olucak 1 ay kaldı daha isim yok 😔
Ozdmrkbraa Cerenkacamz kızım olsaydı adını hifa koymak istiyordum ☺️ Belki öneri olabilir canım sana da
Sonhamilelik Cerenkacamz umay bana değişik gelmişti.doğmamış bebekleri ve hayvanları koruyan tanrıça gibi bş anlamı vardı yanlış hatırlamıyorsam
Miroley Ben eşime kan ettirebilseydim MEHİR veya MARİN koymak istiyordum ama kabul etmiyor 😂 Mehir ay parçası demek marin ise suya ait sudan gelen anlamında
Falii21 Sonhamilelik Umay Türk mitolojisinde hamile kadınları bebekleri koruyan tanrıça kadın kutsal bir tanrı olarak geçiyor Alparslan Türkeş’in kızının ismi de umaydır. Çok sevdiğim bir işim ama mitoloji de insanlar tarafından uydurulmuş bir tanrıça ismi olduğundan bebek için uygun olmayabilir
MeyraEylulBallisi Biz Meyra Eylül koycaz inşallah 😊 diğer beğendiğim isimler de Gökçe, Sare, Derin, Irmak, Masal, Nisa 🌸 fikir olmuştur umarım 🤗
NeseMf Busraburak81 Şanlıurfa taraflarında çok koyarlar bu ismi havayolu şirketinde çalışırken çok denk gelirdim☺️
kedilervekaranfil GulnurMahmut GamzeEgemen Zeliha4682harun Bunlar postu açan hanfendinin sıkıldım hep aynı isimler dediği isimler 😄 Yani bu isimlerden kaçış yok mu diyorsunuz 😭