Hashasim2020 Gideyim inşallah bir sorun yoktur
Düşük mü yapıyorum 😔
Pamukreceli inşallah canım rabbim hepimize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Busbus54 Hem hastane korkutuyor beni hem de kötü haber alırım düşüncesi.. 🙁 ama başka çare yok gideyim en iyisi
Hashasim2020 Amin inşaAllah çok teşekkür ederim
Korkma bende de aynısı oldu şimdi 1 haftalık oğluşum yanımda uyuyor 🙏
Bazen kanama alanları oluşuyor iğne ve fitille serumla durduruyorlar en azından tedbirini almış olursun korkma Allah’ın izniyle bol bol dua et birşey olmaz ♥️
Derya53 Yaaa ♥️ Rabbim size bağışlasın sağlıkla büyüsün, inşaAllah benim bebeğim de sağlıkla gelir
Hashasim2020 İnşaAllah hep dua ediyorum Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin, Allah razı olsun inşaAllah gerek kalmaz kendiliğinden düzelir
Pamukreceli : hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz canım allahın izniyle hiç bişey yoktur
Pamukreceli canım benimde oldu kahve kanama ama kahve sadece kan gelmedi doktora git proluton ve progestan yaparlar belki ben hep 3 ay boyunca iğne oldum şükür tutundu bebeğim ve 2 3 günde bir kan ver değerin yükseliyor mu ben 1 hafta boyunca verdim
Busbus54 Allah razı olsun, inşaAllah güzel haberler alırım ♥️
DamlaNur29 İnşaAllah sağlıklı bir şekilde bebeğinize kavuşursunuz. Sadece progestan verdi gönderdi 🙁 değerlerime bile bakmadılar, dediğiniz gibi günlük baktırayım
DamlaNur29 merhaba kahve lekelenmenizib rengi çok mu koyuydu? Bende hamileyim 3 akşamdır çok açık renkte kahve lekelenmem oluyorda
Pamukreceli Allahın izniyle yoktur bişey inşallah sen tedbir amaçlı git ama hayırlı haberlerini bizede ver 🙏
Pamukreceli gittin mi canım?
Pamukreceli doktora gitmelisin hemen kahverengi neysede kan gelmesi normal değil
Korkutmak istemem ama kanama dusuk belirtisidir benimde o sekilde baslayip dusukle sonuclandi 6 haftalikken hemen acile gitmelisiniz burda sorup zaman kaybetmek bile gereksiz
Gittin mi doktora?
Hemen kan ver beta hcg düşmeye başladysa düşük kaçınılmaz . Aksi durumda iğne olmanı söyler doktor proluton depot
Pamukreceli Benimde ilk düşüğüm öyle olmuştu kanama önemli canım istersen bi acile git. Ama kötü bişey olursada hiç sıkma canını hepimiz yaşıyoruz bu tarz şeyler inan herkes yaşıyor çok normal.