Canım bir doktora gitmelisin 🙏 doktor tarafından bakılmalı belki yetleşme kanamasıdır ama bel ve kasık agrısı eşliğinde adet kanaması gibi olması sorun olabilir canım 🙏

Beta ne durumda artıyor mu düşüyor mu canım bence kan geliyorsa beklemeden doktora gitmelisin

kkugu Evet ağrı eşliğinde 😞 kötü bir haber alacağım diye gitmeye korkutorum resmen

Busbus54 Hem hastane korkutuyor beni hem de kötü haber alırım düşüncesi.. 🙁 ama başka çare yok gideyim en iyisi

Korkma bende de aynısı oldu şimdi 1 haftalık oğluşum yanımda uyuyor 🙏

Bazen kanama alanları oluşuyor iğne ve fitille serumla durduruyorlar en azından tedbirini almış olursun korkma Allah’ın izniyle bol bol dua et birşey olmaz ♥️

Derya53 Yaaa ♥️ Rabbim size bağışlasın sağlıkla büyüsün, inşaAllah benim bebeğim de sağlıkla gelir

Hashasim2020 İnşaAllah hep dua ediyorum Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin, Allah razı olsun inşaAllah gerek kalmaz kendiliğinden düzelir

Pamukreceli canım benimde oldu kahve kanama ama kahve sadece kan gelmedi doktora git proluton ve progestan yaparlar belki ben hep 3 ay boyunca iğne oldum şükür tutundu bebeğim ve 2 3 günde bir kan ver değerin yükseliyor mu ben 1 hafta boyunca verdim

DamlaNur29 İnşaAllah sağlıklı bir şekilde bebeğinize kavuşursunuz. Sadece progestan verdi gönderdi 🙁 değerlerime bile bakmadılar, dediğiniz gibi günlük baktırayım

DamlaNur29 merhaba kahve lekelenmenizib rengi çok mu koyuydu? Bende hamileyim 3 akşamdır çok açık renkte kahve lekelenmem oluyorda

Pamukreceli Allahın izniyle yoktur bişey inşallah sen tedbir amaçlı git ama hayırlı haberlerini bizede ver 🙏