Koylu_guzeli eelliiff01 agrida oturuyorum canim suan korona olmasaydi zaten istanbulda ki doktoruma tekrar gitmem lazimdi ama malesef gidemiyorum
Koylu_guzeli Akg Ebrarela_1963 gamze06ahmet Allah razi olsun kilzar insallah olmasini cok isitoyurm insallah isteyen herkse nasip olur Allah rizasi icin dualarinizda benide hatirlayin🤲🏻
Koylu_guzeli Zeyneparat Allah razi olsun, bende okuyorum meryem suresi surekli ama dedigin sekilde yapacağım cok sagol canim Rabbim seninde evladini sana bagislasin hayirli etsin insallah
Zeyneparat Koylu_guzeli bi önerim daha var sabaha karşı kıbleye doğru kenzul arş duasını niyet ettikten sonra oku hemen ardında 7 defa ayetel kürsi oku Rabbim inşallah duanı kabul ederde sana hayırlısıyla bir evlat nasib eder rabbim seni ve senin gibi evlat isteyenlerin kucağını boş bırakmasın bizleri de hayırlısı ve sağlıklısıyla evlatlarımıza kavuştursun inşallah 🙏Koylu_guzeli
Koylu_guzeli nil_sugra Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah canim, cok dogru stres çok etkili ama iste elimden geldikce yaomamaya calisiyorum artik, elimden geleni yaptik gerisi Allah a kalmis
Tugcetugce42 Koylu_guzeli anladım canım sana dua edeceğim Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun seni inşallah lütfen ümidini kaybetme 🙏
Ght Koylu_guzeli neden düşünmüyoruz diyorsunuz ki bu ne sizin ayibiniz ne eşinizin Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur önce tevekkül etmelisiniz ve bu durumdan utanmamalisiniz.Ben de 5 yıllık evliyim polikistik overim var eşimin sperm hızında da sorun olmuştu bı dönem ona rağmen ikinci gebeliğim bu birncisinin kalbi durdu hamdolsun simdiki gebeliğim yolunda gidiyor.Ben kimseye kulak asmadim ekstra bı çabam da hiç olmadi sadece çok dua ettim ağlaya ağlaya Allah’tan istedim ve sonrasında hiç bı birlikteligimi çocuk odaklı yapmamaya kafamı başka seylerl meşgul etmeye çalıştım.Allah tez vakitte nasip etsin inşallah ama bu şekilde yıpratma kendini inşallah olacak vakti ve zamanı var.
Ght GhtBu arada bı de şu var 100 kiloydum hamile kaldığımda herkes kilo ver diyordu ramazandan sonra diyete başlayacaktım bebek için.Ramazanda hamile kalmışım yeter ki Allah nasip edecek olsun imkansizlar gerçek olur sen Allah’a sığın dua edeceğim inşallah sana en kısa sürede nasip olsun🤲
Koylu_guzeli Ght sirf ceneleri kapansin diye yoksa cok konusuyorlar en azindan oyle diyince biraz da olsun susuyorlar, bizim suan hicbir problemimiz yok cok sukur tedavimi oldum doktor olur dedi ama iste kafami meşgul etmeye çalışıyorum bakalim😔
Koylu_guzeli Tugcetugce42 insallah canim cok dua ediyorum sende dualarina beni katarsan mutlu olurum, Allah razi olsun
Zeliha4682harun Koylu_guzeli canım üzme kendini çevre konuşur durur boşver doktora gittiniz mi aşılama falan için benim bi tanıdıdığımın 14 sene olmadı şuan rabbim bir erkek 3vlat nasip etti herşeyin bi zamanı var canım sabret allaha dua et inşallah rabbim kısa zamanda kucağına hayırlı bi evlat nasip eder
3MelekAnnesiiii Koylu_guzeli stres yapma stres cok etki yapio. Ve sunu unutma Allah’in vardir bi bildigi eger nasip edecekse size bi evlat uygun zamani gelecektir. Isyan etme zamana birak nasibinde varsa gelir. Hic bosuna takma kafana Allaha sukur et dua et cnm🥰 nasipse inşaAllah nasip olur dualarim seninle
Temmuz7 Koylu_guzeli 1. Si evrene ve vücuduna asla yanlış mesaj verme kendi kendine ben çocuk istiyorum ve hemen olacak diye sürekli tekrar et beynin ona odaklanınca rahmine kendini iyileştirmesi ve hazırlaması için uyarı gönderiyormuş. Eğer denemediysen hergün aç karnına hayıt otu suyu yarım çaybardağı ve arı sütü bal polen tüket YouTube da nasıl ikiz annesi oldum isimli bi video var o kadın a da olmaz olmaz demişler ne tedaviler görmüş üstelik hemşire kadın bi izle istersen Rabbim sana en yakında zamanda verecek inşallah çocuk öyle hissediyorum dua ediyorum 🤲🏻
Koylu_guzeli Temmuz7 hayit otu istim malesef bana yaramdi 1 ay ictim sadece ama adetimi duzensizlestirdi sonrada duzelmedi😔
Koylu_guzeli Temmuz7 cok tesekkur ederim canim ben bunu izlemistim ama dediklerini deneyecegim insallah
Fatma7666 Koylu_guzeli rica ederim umarım bu sefer olur sitresten uzak durun meryem suresini okuyun ve dediklerimi yapın inanın çok tanıdığım eş dost arkadas bu şekilde hamile kaldı bide incir yiyin oda size faydalı 🥰
Fyzarsln Koylu_guzeli herhangi bir sağlık sorunun yoksa stres gerçekten bebeğin oluşumunu etkiliyor. Kafandan ne kadar uzaklaştırmaya çalışırsan o kadar iyi olur canım. Zor tahmin edebiliyorum. Milletin ağzı durmuyor. Ama birazcık gayretle kulaklarınızı tıkamaya çalışın. Rabbim en uygun zamanı biliyordur. En kısa sürede sende bebiş sahibi olursun inşallah Allah ın izniyle 🌸
Koylu_guzeli Fyzarsln calisiyorum hatta onlar yuzunden kimseyle bile konusmuyorum sirf sormasinlar diye iste stres te ister istemz oluyor napalim