Fatma7666 Kafanıza takıyorsanızsa hergün evde çocuk istemiyorum çocuk isteniyorum diye tekrarlayın aklınıza geldiktçe kafanızdan çıksın bu mesele bi hemşire arkadaş arkadasıma önermişti 😀
Asyaaydin Koylu_guzeli inşallah canm allah isteyen herkese nasip eder inşallah sende tez vakitte bu duyguyu tadarsın canm allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Eda_anne Koylu_guzeli Rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla nasip etsin inşaallah 😊sakın olsun da nasıl olursa olsun diye dua etmeyin her şeyin hayırlısı olsun ve olacak da öyle hissettim şu an yakın zamanda inşaallah güzel haberlerinizi alırız❤️
Koylu_guzeli Fyzarsln calisiyorum hatta onlar yuzunden kimseyle bile konusmuyorum sirf sormasinlar diye iste stres te ister istemz oluyor napalim
Koylu_guzeli Temmuz7 cok tesekkur ederim canim ben bunu izlemistim ama dediklerini deneyecegim insallah
Koylu_guzeli Temmuz7 hayit otu istim malesef bana yaramdi 1 ay ictim sadece ama adetimi duzensizlestirdi sonrada duzelmedi😔
Fatma7666 Koylu_guzeli hayıt çoban çantası civan perçemi falan var onları da kullanın işe yarıyor diyolar 🤔
Koylu_guzeli Tugcetugce42 insallah canim cok dua ediyorum sende dualarina beni katarsan mutlu olurum, Allah razi olsun
Tugcetugce42 Koylu_guzeli katarım dualarıma canım hatta bugün dualarıma kattım seni Allahım en kısa zamanda sana da bu mutluluğu yaşatsın canım 🙏🙏
Koylu_guzeli Ght sirf ceneleri kapansin diye yoksa cok konusuyorlar en azindan oyle diyince biraz da olsun susuyorlar, bizim suan hicbir problemimiz yok cok sukur tedavimi oldum doktor olur dedi ama iste kafami meşgul etmeye çalışıyorum bakalim😔
Ecyud1920 Koylu_guzeli yapman gereken tek şey çocuk yapmayı düşünmeden ilişkiye girmek o zaman hamile kalırsın hayırlısı ile
Oykununannesi55 Koylu_guzeli canım benim böyle kendini üzmeye devam edersen biraz zor haklısın en çok bu çevre insanı etkiliyor tek yapman gereken zamanı var deyip kulak ardı etmen lazım ve bu konudan kendini sıyırman lazım benimde olmadı olmadı bende kendimi ister istemez sıktım baktım böyle olmuyor aman dedim olursa olur nasip dedim bir ay sonra hamile olduğumu öğrendim inşallah seninde aynı beklemedik anda olur dediğim gibi üzme kendini dua et verende alanda Allah sonuçta ❤️❤️
Deletedmom316 Koylu_guzeli canim bi video gordum sanada linkini atayim dedim . Arvigo masaj diye geciyor ismi avruoada alternativ tibp ta yayginmis biraz makale okurum ingilzce tercume edip evet hamile kalmayi kolaylastiriyor ki zaten ben 2 kez hamile kalmistim o masajla .sadece onlar yaptigi masajda kupa filan koymuyorlar ben videonun linkini alta koyucam mutlaka yap hergun 10 dakika yap eline bir yag vur badem yagi zeytin yagi fark etmez masagi rahat etmen icin .ama sana kendi tavsiyem sonunda masajin sonunda belini bir şal yardimiyla bagla ama boyle siki siki bagla ki rahim yerinde otursun ve normal gebelik oluşa bilsin diye . Biirde sut ve maydanoz buharinida tavsiye ediyorum ben bu ay yapicam hepsini Allahin izniyle sende mutlaka yap kardesim bu dediklerimi yap Allaha tevekkul ef bol bolda meryem suresi oku
Koylu_guzeli Deletedmom316 tamm canim cok tesekkur ederim Allah razi olsun deneyeyim insallah ise yarar Allah in izini ile Rabbim bizede nasip eder🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Deletedmom316 Koylu_guzeli Amin canim ayni o kadin gibi masaj yap gunde 10 15 dakika yap sonrada rahim bolgeni sikica bişal yardimiyla bagla . Biliyorsun rahim sarka bilen bir organ migde gibi duşerken ayni tarafa uzun muddet yatarken yerinden cok az oynaya biliyor rahim boylece normal çalişmiyor hamile kalmayida zorlastiriyor ben 2 kez faydasini gordum.hatta 3 cu kezde çektirdim karnimi oyle şalla bagladim hamile kaldim ama kimyasal oldu iste sebebsiz 🤦♀️ Ama asla yilmak yok asla yikilmak yok bak kardesim demin bir kizla yazişdimburda kiz kaç zaman hamile kalmamis tup bebek onermis doktirlar ama razi olmamiş bir ebenin yanina gitmiş ebede tupunde iltihap ola bilir buna sut ve maydanoz buhari yap gunde 3 defa demiş kiz yaptigi ay hamile kalmiş arkadaşlari bir 6 yil biride 2 yilmis hamile kalamiyormuş onlarda yaptigi ay hamile kalmişlar kiz yemin ediyor birde . Sonunda baska bir arkadasi bebegi olmadigi icin boşanmişlar ve tekrar evlenmiş dugunden evvel bu kuru uygulayip evlenmis ve evlendigi ay hamile kalmiş lutfen bunuda yap bu ay ama adet gor adetin bitdigi gun başla ne itireceksin ki ? Birazda alternatif tibba yonelelim Rabbim şifamizi verir umutluyum ben sende umutlu ol ve bu 2 sinide adet ol adetin bitsin yap bende yapicam 3 4 gun sonra nasil yaptigimi hepsini anlatirim sana tamammi kardesim bu ay hatim yapiyoruz ablalarla benim icin bebegim olsun Rabbim.nasip etsin diye hatmi yapacak kişiye soylerim duada seninde ismini gecirir ismini bana yazarsin Kardesim
Deletedmom316 Koylu_guzeli canim birde demin gonderdigim videodakini yapma o yapan adi bir insan tam dogru yapmiyor ben bu isi yapan birinin videosunu buldum bu dogru yapiyor masaji banada oyle yapmişti kadin atiyorum.linki bu masaji yaparsin .