zepbjk prensesim35 yok canım hiç takma cevizini bademini süt ürünlerini meyve sebze et yemeye çalış 1 kilo vermekle bişeycik olmaz bebeğin içerde besleniyor senden zaten 😋
prensesim35 Lamoa bebeğe kilo aldıran besinler var canım onlardan ye bnm oğlum 2900 doğdu şişlik indi 2750 oldu sağlıklıydı çok şükür
Bir_zerre prensesim35 Ben 52 kilo ile hamile kaldım, 15. Haftama geldiğimde 4 kilo vermiştim sonrasında bulantılarim azalınca geri aldım korkmayın :)
prensesim35 zepbjk ay sorma o beslendikçe bn bitkinleşiyorum adım atamaz hale geliorum o sağlıklı olsun yeter ki
Havacianne prensesim35 Canım bende öyleydim mutfak Amerikan eşime dedim ki kapı yaptırıp kilitlemek istiyorummmm hiç birşey yiyemiyordum 3.ayım bitti daha yeni yeni az şeyler yiyebiliyorum en başlarda olurmuş merak etme.
Havacianne prensesim35 aman maşallah de kuzum.. ama dert etme en başlarda oluyor vücut adapte olmaya çalışıyor bende verdim işte 4 kiloya yakın sonrasında bu hafta almaya başladım
prensesim35 Havacianne ilk gebeliğin ilginçtir 3 ay hiç bişi yemedim 200 grmda olsa aldım ama yemek yememe rağmen verdim işte
Aydabelinay prensesim35 ben haberlerde görmüştüm ya aksine zayıflayan hamilelerden ,hatta keşke bende onlardan olsam diyordum hayirlsii ile🙄 kendi kilondan yağından suyundan vermissindr merak etme 😊
Aynurr16 prensesim35 ahh canım hiç takma ben 7 kilo verdim 20. Haftadayım 1 2 kilo almışım daha yeni 🌸
DilanDag prensesim35 canım ben 32 haftalığım henüz hala kilo almadım ilk üç verdiğim 4 kilom vardı sabit kaldım. Daha çok erken endişe edilcek birşey yok bebek sağlıklı olsun senin kilo almıyor olman bence daha güzel :))
zynb_ozkn prensesim35 13+3 deyim canım 7 kilo vermişim 🤷♀️normal ilk aylar benim fazla mide bulantısı olduğu için baya verdm