berra227 prensesim35 canım ilk aylar veriliyor 1 2 kilo istifra iştahsızlık. Ben 36. Haftadayım 5 kilo aldim
DamlaNur29 prensesim35 ilk 3 ay bebek annenin kanından besleniyor daha henüz senden yemeye başlamamıs oluyot yani canım korkma daha cok kilo veren var burdaaa
1PrensAnnesi prensesim35 3 ayda 7 kilo verdim bu kötü değil süper bişey nasılsa 5aydan sonra efsane şişiyorsun 🤷🏻♀️ Bişeycik olmaz
DamlaNur29 prensesim35 sonraki aylar alıyorsun zaten gerçi ben almadım diyet yaptığım için şekerden kaynaklı ilk aylar aldım sağlıklı olsunlarda gerisi boş
RabiaMG Seyma16 sekeriniz mi cikti ? Sadece tatli olsa patates,beyaz ekmek,kizartma,belirli meyveler yasak. Ama az kaldi sagsaglim kavulsalim İnsallah🤲🏻🥰
Mmmerve123 prensesim35 ay canııım benim ben 3 aylkken 6 kilo vermiştim arkadaşım 10 kilo vermişti sen 1 kilo verdim diyorsun çok çook normal yan i bulantım çoktu benim ve hiçbirşey yiyemiyordum ama bebekler ilk 3 ay bizim yendiğimizden beslenmiyor depodan besleniyor ve oluşum aşamasında . 3 aylıkken midem dümdüzdü ve aşırı zayıflamıştım 6 kiloyu 1 ayda verdim