IincciI Damlaayz04 Ah ahh fazlamı bilmiyorum ama şuan yediklerimin hepsi göbeğime gidiyor kol bacak zayıfım halen 😫 Oda bel ağrısı yapıyor bir tutabilsem boğazımı valla Bu ay tutamadım kendimi dolabın önünde buluyorum hep 🤣🤣🙈
Tuagca Damlaayz04 bebek ne yesem almis kilosu haftasindan yuksek vitaminler mide bulantisi ilaclar ile. Ben hala siddetli kusuyorum ne yazik ki
Damlaayz04 Tuagca insAllah bulantiniz biran önce gecer çok zor oluyor 😓 yinede masAllah diyelim bebek sağlıklı🥰
gzddgll Damlaayz04 23+4 ün toplamda 6kilo aldım bebiş 670gr inşallah 12 15 arası bir kiloyla tamamlarım çünkü ilk kızımda 30kilo almıştım 🙈🙈
Elmaveannesi gzddgll bende 21 haftalik oldum 52-53ile hamile kaldim suan 59 olmuşum. Bebisimde 406 gr
tatlimmbenim123_ Damlaayz04 bugün gittim hastaneye 25haftalığım kendim hiç kilo almadım bebişimde 700 gramdı 🥰
Suude zeyzey95 Cnm şimdi almazsın ama 23. 24. Haftadan sonra acısı çıkar. Bnm de öyle oldu 22. Haftaya kadar 3kg almıştım. Şuan 25+6yım ve 5kg almışım. 2haftada 2kg düşün yani.
zeyzey95 Suude ben 26+5im canım daha almadım alırsam da bişey olmaz ya çok önemsemiyorum zaten 5 kilo falan direk doğumda gidiyomuş genelde
Neslisahozmn 25 haftalık hamileyim ben de 57 ile hamile kaldım şimdi 62 kiloyum 5 kilo almışım bebişin de gelişimi normalmiş