Arel62 Damlaayz04 şuan 26+4 haftalığım. Hamile kalmadan önce 63 kiloydum şimdi 65 kiloyum. Bebekte 2hafta önce kontrolde 700 gramdı. 2 hafta sonra kontrolüm 1e yakın olur diye tahmin ediyorum 🤔😀
zeyzey95 Durukusunannesi yok canım doktorum diyet listesi verdi ama açıp bakmadım bile gayet fast food abur cubur ekmek falan yiyorum ama dengeliyorum sanırım genelde geç kalkıyorum bazen günde bir öğün yiyorum kahvaltı akşam birleştirip akşamda meyve falan yada iki öğün yiyorum kahvaltıda çok yediysem akşam karpuz peynir falan geçiştiriyorum sonra yine abur cubur dondurma falan yiyorum yani almam gerekenden az kalori alıyorum sanırım.
Durukusunannesi zeyzey95 ben de aynı senin gibi besleniyorum ama 1 kiloya yakın aldım 21+2 deyim kilo almaya başlıyorum galiba kilom çok fazla zaten doktorum da hiç istemiyo almamı 🥺
Suude zeyzey95 Cnm şimdi almazsın ama 23. 24. Haftadan sonra acısı çıkar. Bnm de öyle oldu 22. Haftaya kadar 3kg almıştım. Şuan 25+6yım ve 5kg almışım. 2haftada 2kg düşün yani.
Nimesay1 Damlaayz04 93 ile başladım ama ilk zamanlar sekerim yüksek çikinca beslenme düzeni oluşturdum.Su ana kadar hiç kilo almadım aksine 3 kilo verdim.Şu an 24+3 olduk.Bebişim de önde gidiyor 1 hafta
Nimesay1 Damlaayz04 En son 22.haftada 479 gr.dı.Son gidişimde kilo söylemedi ama karın çevresi 1 hafta öndeydi.
Dogaa Damlaayz04 69 la başladım ilk üç ay kusmaktan ve yemek yiyememekten git gide kilo verdim şimdi son 2 ay da 3 kilo aldım 😊😘🙏