zeyzey95 Suude ben 26+5im canım daha almadım alırsam da bişey olmaz ya çok önemsemiyorum zaten 5 kilo falan direk doğumda gidiyomuş genelde
Elmaveannesi Selam 🙋♀️ bizde prensesimle 21 haftalik olduk 46 gr 22 cm olmus. Bende 52 ile hamile kaldim suan 59 olmuşum. Cok mu almisim kilo ?
Elmaveannesi gzddgll bende 21 haftalik oldum 52-53ile hamile kaldim suan 59 olmuşum. Bebisimde 406 gr
gzddgll Elmaveannesi bence iyi gibiyiz ya çık şükür inşallah toplamda 12 15 el tamamlarız onu vermesi çok daha kolay olur sanki 🙈 30 u vermiş biri olarak 🙈
Hzlrfk Damlaayz04 ben 25+4 oldum, 5 kilo aldım 🙉 bebek ne kadar oldu bilmiyorum haftaya gideceğim kontrole 😇
IincciI Damlaayz04 Ah ahh fazlamı bilmiyorum ama şuan yediklerimin hepsi göbeğime gidiyor kol bacak zayıfım halen 😫 Oda bel ağrısı yapıyor bir tutabilsem boğazımı valla Bu ay tutamadım kendimi dolabın önünde buluyorum hep 🤣🤣🙈
Hazal2020 Damlaayz04 ben 24 uncu haftada toplam 4 kilo almıştım en son 29+2 de gittim 2 almışım toplam 6 oldu bakalim 33+2 de gidicem kilom ne olucak 😂