-Minnaklarin-annesi- Annesinin_prensesi sanırım bana paket olmaz artık napıcağımı şaşırdım iyice eşim de asker keşke bizede indirim yapsalar
Annesinin_prensesi -Minnaklarin-annesi- hastaneyi bi arayıp görüşün isterseniz açıklama yaparlar paket olmazda belki indirim fln olur eşiniz asker olduğu için
Annesinin_prensesi -Minnaklarin-annesi- ben bi saat önce hastanedeydim erkenden görseydim mesajınızı sizin için sorardım 😔
Annesinin_prensesi -Minnaklarin-annesi- 2 hafta sonra tekrar gideceğim ama sizin için geç olur mu bilemedim
-Minnaklarin-annesi- Annesinin_prensesi eşim izin alıcak haftaya inşallah o zaman mecbur gidip muayene olmam gerek zaten ikiz olduğu için uzun süre bekleyemiyorum korkuyorum başka özel hastane var mı bildiğiniz etrafınızda falan
imran06 Annesinin_prensesi onun dogum paketi 8 milyar koruda dogum yaptiriyor kendi ozel.muayenesinde muayene ediyor koruda baska doktorlarda var bende oaray gidiyorum 14+4 olduk
-Minnaklarin-annesi- Annesinin_prensesi canım çok pahalı o benim ikiz olduğu için +1000 TL istiyolar yeni ev kurduk karşılayamam o kadarını maalesef 🥺
Annesinin_prensesi -Minnaklarin-annesi- anladım canım tabi zor olur yeni de ev kurdum diyorsun bende pek bilmiyorum bizimde ilk yılımız o yüzden başka doktor bildiğim yok keşke yardımım dokunabilseydi 😔tez vakitte kendine doktor bulursun inşallah yavrucuklarını sağlıkla kucağına alırsın 🤲🏻
Ebru_06 -Minnaklarin-annesi- doğum paketi normal veya sezeryan 4.500 tl normalde 9 bin tl ama ben çalıştığım için yarısını verdim sigorta karşılıyor muayane ücreti normalde 85 tl ama ben 65 tl veriyorum taramalar detaylı ultrason v.s onlarda indirimli
Anonimmama Seyma-Tek canım bende oraya gidiyorum doğum paketi aldım 5650 indirim de almıştım En son paket fiyatı 6250di doktorum da Özlem hoca çok memnunum :) yarın da inşallah doğumum olacak herhangi bi sıkıntı yaşamadım çok şükür
mucizekese Anonimmama 3 ya da 4 boyutlu ultrasonla bakiyor mu renkli ultrason çıktısı veriyor mu acaba:)) bende orada Özlem hanima baslamayi düşüyorum da merak ediyorum
Hdhdhd Anonimmama öncelikle hayırlı olsun doğum yaptıysanız bebisinizi sagliklica büyütün inşallah sezeryan mi oldunuz hastane nasildi cok merak ediyorum hic gitmedim hastaneye ama orda dogum yapcam dr ozel muayenesi var
Annesinin_prensesi Aays ücreti eşim konuşmuş direk doğum paketi aldığı için sadece doğum ne kadar bilmiyorum