Seyma-Tek Bu hastanede dogum yapanlar var mi acaba nasil hastane iyi mi bildiginiz tavsiye edeceginiz doktor var mi 🤔🥰
nurseliny Seyma-Tek merhaba görümcem orda doğum yaptı😁 gayet ilgiliydi hemşireler görümcemde memnundu
Anonimmama Seyma-Tek canım bende oraya gidiyorum doğum paketi aldım 5650 indirim de almıştım En son paket fiyatı 6250di doktorum da Özlem hoca çok memnunum :) yarın da inşallah doğumum olacak herhangi bi sıkıntı yaşamadım çok şükür
hulya1406 -Minnaklarin-annesi- Ankara şehir hastanesi bende özel düşüyordum ve doğum yapan çoğu kişiden aldığım tavsiye üzerine şuanda kontrollere oraya gidiyorum ve memnunum.İnşallah doğumu da orda düşünüyorum.Tavsiye ederim.
BerCan2 Başkent Üniversitesi Hastanesi, Latife hanıma gidiyorum ben. Diğer hastaneler ve doktorlar için bilgim yok.
-Minnaklarin-annesi- Annesinin_prensesi kaçıncı haftada aldınız doğum paketini Ankaraya yeni tayin olduk 31 haftalık hamileyim özeller burda aşırı pahalı 😔
Sibelbaser Bende orda doğum pakedi yaptırdım bir kez kontrole gittim ikinci kontrolüm 20 sinde Özlem hocaya gidiyorum çok tatlı birisi Whatsaptan konuşma sağlıyo genelde kontrol günü gelene kadar
Annesinin_prensesi Sibelbaser yok canım polis olduğu için onların hastane ile anlaşması varmış ondan dolayı indirim aldık
Sibelbaser Annesinin_prensesi anladım🙂 bi tanıdığımız abisi hastanede çalıştığı için indirimli paket almışda o şekildemi diye merak ettim 5 bin çok iyi ama neden başta 6500 demişlerki acaba
Annesinin_prensesi Sibelbaser bilmiyorum canım eşim görüştü paket daha uyguna geliyor diye paket aldık
Annesinin_prensesi Sibelbaser sadece doğumda değil diğer doktorlara gittiğimizde de indirimden faydalanabiliyoruz
-Minnaklarin-annesi- Annesinin_prensesi sanırım bana paket olmaz artık napıcağımı şaşırdım iyice eşim de asker keşke bizede indirim yapsalar