Seyma-Tek hamileliğimin ilk trimesterinde ortadoğuda zeynep arpaya gittim fakat ilgisinden memnun kalmadığım için doktor değiştirip tekrar ortadoğuda bulunan sultan pınar dündara gittim. 12. Haftadan 28. Haftaya kadar kontrollerde pınar hocadaydım. İyi bir doktor olabilir fakat beni psikolojik olarak hiç rahatlatmadı. Her muayenede mutlaka bir sürü kan tahlilleri ve idrar tahlilleri istedi ve on beş günde bir çağırıp aynı işlemleri yaptırdığı oldu. Sonuçlarım gayet normal olmasına rağmen hep paronaya yaptırdı ve strese soktu resmen kontrollere giderken ağlayarak gidiyordum. Ultrasonda sadece bebeğimin uyluk kemik görüntüsünü veriyordu ve doğal olarak bende merak ediyordum evladımın yüzünü. Bebeğimin yüzünü görmek istiyorm dediğimde doppler randevusu al aşağıdan dedi. Orada bütün ilişkimi kestim hastaneyle hem o kadar para verip hem istediğim ilgiyi alakayı göremedim sürekli başka yerlere yönlendirildim. Hastane personeli ilgili ama malesef bu iki doktor için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Şu anda 35. Haftamdayım etlik lokman hekim hastanesinde meltem antalyalıya gidiyorum ve oraya gittiğim her an için şükrediyorum bir doktor ancak bu kadar samimi ve cana yakın olabilir yeni doktor arayışı içinde olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum. Hamileliğin güzel geçmesi için en önemli şey doktormuş bunu 28. Haftadan sonra anladım.