EdanurZ Cerenka 😂😂 yok kız daha dönmez gelişimini tamamlamıştır zaten o şimdi yanılma olmaz bence canım
Hcrsrknilay14 Cerenka amiinn çok çok amin ben de her an dogurabilirim öyle diyor doktorum tiken üstündeyim yanı 😄Allah’tan herseyin hazır bakalım be zaman gelecek benim kız
Minik2829 Cerenka Ben bayaği yaptim eşimin yiğenide erkek kendi yiğenlerimde.onlardanda çok kiyafet var😁 kiz derse masrafa gireriz valla
Cerenka Minik2829 Ahahahah sorma zaten korkum o alısverıse baslamak ıstyprum ama ınsanlar dıyor daha erken halbuki 16 dan sonrada degısmesıde mucıze yanı kac milyon ınsan var %90 nı degısmıyosa o yüzde onluk kısmı ornek gosterıyorlar ınsana tedırgın ediyorlar adamı😂
Eeezgi 16+1im ben de belirtiler birden kaybolunca bi de henüz bebeği hissetmeyince hep panikliyim bişey mi oldu bi sıkıntı mı var 😂 19.haftada kontrole gideceğim ama zaman geçmiyo sanki cinsiyetimiz de belli oldu kızmış 😊
Cerenka Eeezgi ya sormaa belirtiler yok olunca o tedirginlik her annede oluyor sanırım ama cok normal anneyiz korkuyoruz napalm 🥰🥰
Emine0852 Ilk 3 ay sorunsuz geçti 17 .Haftamda tansiyon düşüklüğünden ayağa kalkamıyorum Allah herkesin yardımcısı olsun
Nurbl Emine0852 merhaba ideal tansiyon kaç olmalı benimde 17 haftalık baş ağrım ve gözüm kararıyor tansiyonla alakalı olabilir mi
Cerenka Eeezgi ya sorma renkliye gırıcem 23. Haftamda sabırsızlıkla beklıyorum ozamana kadarda randevumda yok gecmek bilmiyor zaman 😂😂
Eeezgi Cerenka benim doktorum 10.haftadan beri renkli gösteriyo. Çok değişik yaa her şeyi belli oluyo gülüşü bile belli oluyo 🥰🥰 sağlıkla kucağımıza alalımm 🙏🏻🙏🏻
insan_insan Cerenka maşallah sağlıkla alalım inşallah kucağımıza 🧿 bu sene erkek duyuyorum hep 8 hamile tanıyorum bir tanesi kız gerisi erkek 🌺