Cerenka Merhaba güzel anneler hamileliğin en güzel 2. Trimesterinden selamlar biz bugün 17+6 olduk. Önümüzde detaylı ultrasonumuz var heyecanla onu bekliyoruz sizde durumlar nasıl? ❤️
EdanurZ Cerenka biz bugün 15+1 olduk haftaya kontrol var vakit geçmiyor sanki henüz cinsiyet kesin değil merak ediyorum 🙈
Seval22 Cerenka 17 +5 kusmalara ara vermeden devam ne zaman gelcek bu balayı dönemi sabırsızlıkla bekliyorum böyle böyle derken zaten doğum zamanı gelicek
Hcrsrknilay14 Tam anlamıyla balayindasiniz kıymetini bilin dolu dolu geçirin bak ben 36 yim sağımdan soluma zor dönüyorum agridan sızıdan uyuyamıyorum 😄 yanı siz siz olun dolu dolu geçirin 30 lara gelince kipirdayamiyosunuz 😄🤗❣️
Cerenka Hcrsrknilay14 doktorumda aynı seyi soyledı bugünlerinin tadını cıkar dedı 🙈 Rabbim sizede sagsalım kucagınıza almayı bu zor gunlerı atlatmayı nasip etsın ❤️
Cerenka EdanurZ az kalmıs cınsıyetı ogrenmeye ozaman 16 da ogrenırsınız tahmınde bulundumu doktorunuz 🥰
Hcrsrknilay14 Cerenka amiinn çok çok amin ben de her an dogurabilirim öyle diyor doktorum tiken üstündeyim yanı 😄Allah’tan herseyin hazır bakalım be zaman gelecek benim kız
EdanurZ Cerenka kız gibi görünüyor ama kesin değil dedi 13 haftalıkken. 16 yı belki de bekleyemiceğim başka doktora da gidebilirim 😂🙈
Cerenka EdanurZ banada 13 de tahmindr bulunmustu 16 da kesinlesti ama etrafımdakıler renkli ultrasonu bekle dıyorlar kafamı karıstırıyorlar 😅
Cerenka Seval22 bazısısının cok daha zor gecermıs benm ılk 3 ay cok zor gectı 14-15 den sonra hafıfledı rahatladım umarım tez zamanda senınde hafıfler cnm Allah yardımcın olsun ❤️
EdanurZ Cerenka kesinleştiyse renkli ultrason u beklemeye gerek yok bence canım senin ne dedi cinsiyetini
Minik2829 Cerenka 12 haftalikken ikili test yapan doktor erkege benzetti 14 haftalikken kendi doktorumda erkek dedi.bu pazar gidicem tekrar canim😊 netlesir heralde diye dusunuyorum
TunAhmet Bizde 17+5 iz daha cinsiyetimizi öğrenemedik göstermemekte ısrarcı sanırım ayrintilida anca öğreneceğiz 😊
Cerenka EdanurZ aynen oyle hatta kordonu bu pipiside bu dedı doktorum ama ettafımdakı ınsanlar nedense hala ayrıntılıyı bekle kıza dönebilir diyor 😂
Cerenka Minik2829 bizede oyle 13 haftalık ıikili testte gitmiştim ben sormadan doktorum %80 erkege benzıyor dedi haftamda bu kordonu bak buda pipisi karısma ihtimali yok dedi erkek kesin artık dedi değişmedi okdr cok okuyorumkı renklıde degıstı dıyen oyüzden hala alısverıse baslamaya korkuyorum nedense 😂😂
EdanurZ Cerenka 😂😂 yok kız daha dönmez gelişimini tamamlamıştır zaten o şimdi yanılma olmaz bence canım
Minik2829 Cerenka Ben bayaği yaptim eşimin yiğenide erkek kendi yiğenlerimde.onlardanda çok kiyafet var😁 kiz derse masrafa gireriz valla