Cerenka 2prensesannesi__ 13 hafta erken ama kesin dedyse degısmez heralde bana 13 haftamda kesın dememıstı 16 da kesinleşti 😂
Cerenka Aynurr16 tez zamanda gecersn ınsallah canım bazılarınınkı daha zor gecıyor malesef Allah yardımcın olsun 🤲🏻🥰
Esraugur2310 Cerenka ilk hamileligimde hic balayı yaşayamadım 😁 ikinciye hamileyim 24 haftalik olduk hala balayi dönemi yok bende mi sorun var acep😄
Bgmky Cerenka 18+1 iz bizde ayın 15 inde detaylımız var hayırlısıyla atlatmak nasip olsun. 12. haftada belli oldu cinsiyetimiz😊 bizim oğlan maşallah bacaklarını ayırmış görmemek imkansızdı 😁 kasık kemiklerim ağrıyor şuan çok şükür mide bulantıları baş dönmeleri son buldu 🤲🏻
Cerenka Bgmky Bırı bitiyor biri baslıyor ıste bulantılar bitiyor ama baska sıkayetler baslıyor saglıcakla gelsın kuzularımızda cekeriz sorun degıl 🥰
Duygu_pb Cerenka 32ye kadar çok güzeldi sonra ağrı ve ağırlaşmazlar başladı yatakta dönerken solucan gibi hissediyorum 🤣
Duygu_pb Cerenka aynı kadının bile her hamileliği farklı olabiliyor ama genelde son bi ay sıkıntılı geçiyor derler 😁
Ruveydaasker Cerenka 22haftalıgım agrılar bacaklar fılan balayımı yatışmı bilmiyorum bende bugun bı doktora gttım renklı ultrasyon gerkesz onlar dedı
Cerenka Ruveydaasker yanı en rahat dönemi oldugu ıcın balayı dıyorlar ama tabı bazısının dokuz ayıda kötğ geciyor malesef 😊
aezgi Bende 18 haftalığım hamileliğimin basından beri hic kusmam bulantım olmadı bu bakımdan sanslıyım sanırım ama benimde basından beri hep bel ağrım var hele su son 1 haftadır eğilmem imkansız nasıl balayı bu 😂