Madar Nurbl benimki ileri geri gidiyordu yani düz çizgi çiziyor gibi zaten çocukda erkek oldu yüzükden erkek olacağını tahmin etmiştik eğer dairesel hareket ederse bu kız olduğu anlamına geliypr
Siyahan Selcanozr aaa çok üzüldüm şimdi 😔başınız sağ olsun, Rabbim inşallah bir dahakine hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah 🤲🤲
Dugu Eavsar 31.haftamdayım. Oğluşumuz olacak Allah nasip ederse☺️Adı Atlas Ali💙10.haftada doktorum vücudu erkeğe benziyor demişti. Ben hamile kalmadan da eşim rüyasında erkek bebek görmüştü hep erkek bekledik o yüzden☺️
Melisa61 Nilfer123 nasıl tahmin ettiniz ki 😂 bende kız hissediyorum ama bilmiyorum 2-3 haftaya öğreneceğim
Prens_annesi8 Eavsar 13 haftalıkken öğrendim ama hiç dikkatini çeken oldumu bilmiyorum ama benim dikkatimi bisey çekti sağlık ocağına kan vermiştim o kağıtlarda sonuçların ikisinde erkek yazıyordu sonra bebegimin cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendim
Melisa61 Prens_annesi8 ne kadar şanslısınız ben geçen hafta yaptırdım hiç öyle bişey yazmıyor sizinki gibi ve sabırsızlıkla bekliyorum ..
Prens_annesi8 Melisa61 hayırlısı olsun canım erkekte kızda olsa vatana millete ailesine hayırlı evlat olsunlar