fzcolak Eavsar deyaylı ultrasonda öğrendim daha önceden göstermemişti kızımız olacak inşallaah. İsmi Melek Zümra🐥❤️
Selin2 Eavsar bende 14 haftalık hamileyim canım 4 gün önce öğrendik cinsiyeti, Bir oğluşumuz olucakmış🥰♥️ Adını Yavuz Selim koymayı düşünüyoruz😌
Ayssima Slnilayda banada 17 haftada tahminde bulundu ama kesin demedigi icin hala bir suphe var icimde
Eszraa Selamm arkadaslar bende bugun 12 haftalik oldum ve iki kizim var cok sukur insallaah hayirlisiyla ucunu erkek olursa adini Muhammet Ali yada karan koymak istiyorum sizce hangi ismi koysamm???🙈
Madar Nesomer Melisa61 bitane ipi alyans yüzüğünüze geçireceksiniz sonra sağ elinizin üzerinde 7kere aşağı yukarı yaptıktan sonra bekleteceksiniz eğer yüzük düz hareket ederse yani düz bi çizgi üzerinde hareket ederse çocuğun erkek ve eğer dairesel hareket ederse çocuğunuzun kız olduğu demektir bu işlemi kaç kere yapacaksınız mesela 3üncü kerede yüzük hareketsiz olursa bu sizin 2çocuğunuz olacağı anlamında (bu yöntem gerçekten doğru cevap veriyo hatta annenzide veya çocuğu olan birinde denersiniz gerçek olduğunu göreceksiniz) kaçtane ve sırasıyla hangi ciniyetde çocuk sahibi olacağını çok net net bir şekilde gösteriyor
Melisa61 21prenses23 tutar büyük ihtimalle 😅 bende son adete göre 10 haftalığım bugün ultrasona göre 8+5 çok sabırsızlanıyorum..
ozlemmyy 21prenses23 meraba. Doktorum kız demişti ama ben özelde bi doktora daha göstermek istedim emin olmak için o da baktı ve ultrasonda üç çizgi çıkınca evet kız oluyor dedi öyle emin oldum bende.
Merveeetoprak 21prenses23 bana da 12+3 de kız dedi, çıkıntı yok dedi😂 ama 16.haftada erkek olduğunu öğrendik. Ben çok heveslenmiştim, inanmıştım siz temkinli olun😇
Esrasssr Benim de çift yumurta ikizlerim bir erkek Bi kız olur diye şartladık,dün iki kız olduğunu öğrendim değişme durumu olur mu bu haftadan sonra?
Nurbl Madar ben kendime yapıyorum kaç keredir ileri geri gidiyor yanımdakilere yaptım onlarda Farklı yönde hareket ediyor bakalım artık 😅