Nur1126 Zuleyhaberen olması lazım bayram zamanı olsun mesai saatleri dışında olsun doktorun gelmeye bilir ama seninle ilgilenen bir doktor olur nöbetci doktor o yoksa git mahkemeye ver dava aç
Bilgebykl Zuleyhaberen cok gecmis olsun, en kisa zamanda kavusursunuz umarim 🙌🏻 sonrasinda da dediginiz gibi hakkinizi arayin mutlaka, bidaha baskalarina ayni seyi yapamasin en azindan
3_prenses_annesi Zuleyhaberen bu arada cok geçmiş olsun kuzum rabbim bi an önce bebegine kavuşmayı nasip etsin
3_prenses_annesi Zuleyhaberen ay inanmıyorum oranın en iyi doktoru ve antalya da bilinmiş bir doktor gerçekten ben şok canım yeminle
Mehtappilot Zuleyhaberen İnanmıyorum gerçekten empati yaparak okudum resmen Allah sabrını vermiş..inşallah bir an önce çıkar bebeğiniz de sağlıkla büyür 🤲 çok güçlü bir annesi var çok şanslı☘️
Yakupemelbatuhan Zuleyhaberen aptal doktor sırf bi doktorun ihmali yüzünden şikayet edebilirsin. Allh bebeğini sağlıkla kucağına evinize getirmeyi nasip etsin canim
Zuleyhaberen 3_prenses_annesi evet öle bende çok güvenerek başladım inandım bilmiorum ben mi sanssizim anlamadım bir bosluktaym.suan belirsizlik ne uyuyorum ne uyuyorum.suan herşey anlamsız gibi😔
3_prenses_annesi Zuleyhaberen Allah yardımcın olsun kuzum bebiş inşallah çıkar vakitlice sağlıklı şekilde canım bi çok arkadaşım doğum yaptı emrah beyde ama anlamadım ben 1 kere gittim inanılmaz güler yüzlü tatlı ilgili idi
Aliyecapa Zuleyhaberen çok geçmiş olsun bebeginiz en kısa zamanda iyi olur inşallah kesinlikle şikayet etmelisiniz Allah korumuş daha kötüsü olabilirdi peşini bırakmayın nöbetçi doktor olmaması hastanenin çok büyük Bi hatası insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı
Zuleyhaberen 3_prenses_annesi evet öleydi benim 1. Bebeğinde medstardydi takibini o yaptı daha sonra ayrıldı 2. Gebelikde akdeniz şifaya geldiğini duyunca hemen ona gittim ama doğumun böyle olacağı aklıma.gelmezdi