Evet sıra bende arkadaslar aslında şuan çok.uzgunum ama belki bazı arkadaşlara ders olur die yazmak istedim. Doğumun bayramin 2. Günü gece 5 te suyunun gelmesiyle başladı.hemen hastaneye gittik doktoru hep aradık hiç cevap vermedi özel bir hastane bu arada sonra hastaneye vardık hemen net bağladılar doktora haber verildi falan derken sabah öylede sancılarım sıklaştı ve öğleden sonra 2 de beni doğumhaneye aldılar tam açıklıkla doktor hala yok. Şancı çekiyorum çatalda oluyorum bana tut ıkınma diyorlar nasıl.aci çekiyorum çocuğum.icin dayanıyorum.yanimda doktoru ariorlr yarim saat 1 saat doktor yok artk dayanamadım ıkınma.geliyordu ebe hemen kesi yaptı karnından 4 5 kişi bastıra bastıra doğumun oldu bebeğim mosmor çıktı nefesi kalmış bebeğim geldi doktor sonra geldi sadece dikişimi attı ve doğumhaneye maskesiz sivil girdi. Şuan bebeğim yoğun bakımda eve yavrum olmadan geldim ciğerleri şu dolmuş gördüm sanki dövülmüş gibi kolları sırtı morluklar içinde çok ağladım diyeceğim o kimseye güvenmeyin bana doktorum.her şartta gelirim demisti gelmedi gereken şikayetlerini yapicam şuan tek düşündüğüm yavrumun sağlıklı gelmesi siz guzel annelerin dualarını bekliyorum🤲🤲😔😔