ozdenarda Simgeanne Rabbim yardımcın olsun icten dualarımla seninleyim ❤❤inşallah Rabbimin izniyle bebeğini tez vakitte kucağına alır mis kokusunu icine cekersin ❤❤❤
Simgeanne Allah hepinizden razı olsun🙏🏻 İnşaallah müjdeli haberlerle başlık açmak nasip olur 💕 hepinize tüm kalbimle sevgilerimi yolluyorum... iyi ki varsınız... Rabbim miladında en hayırlı doğumlar nasip etsin size ❤
Keriminmutluannesi Simgeanne canım hiç korkma heriey çok güzel olacak inan🙏🏻 32 hafta erken doğum için iyi bir haftadır daha da çabuk doğmadığına şükretmelisin İnşaAllah sağ salim emzireceğin günler de gelecek sabr et herşeyin başı sabır❤
Arzuylmz Simgeanne canım çok geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun minik yavrunu inşallah size bağışlasın böyle bebekler çok güçlü olurlar hiç korkun olmasın seni çok iyi anlıyorum bende 27 haftada Doğum yapan prematüre annesiyim bebeğimle kavuşalı 2 hafta oldu Allah inşallah tez zamanda sizi kavuştursun dualarım sizinle 🙏🏻🙏🏻🙏🏻♥
Simgeanne Arzuylmz Allah razı olsun... kavuşmanıza çok sevindim... nasıl büyük bir bayramdır şüphesiz... ❤ Darısı başıma inşaallah ❤
Sudenazz Simgeanne Allah yardımcın olsun canım rabbim sizlere bağışlasın tez zamanda kavuşursunuz inşallah meleğinle 🙏🙏🙏
deletedmom06 Simgeanne canım benim inşallah hayata tutunup turp gibi olur miniğin çok iyi anlıyorum seni ben 26 haftayım suan ve benim de suyum sebebini bilmediğimiz ve bulamadığımız sebebten azalıyor. İnşallah bende görürüm 32. Haftayı ozamana kadar bebeğin çoğu şeyi gelişmiş oluyor çünkü sen içini ferah tut Rabbim sağ sağlim yavrularımız ı kucağımıza almamızı nasip etsin ❤
Simgeanne deletedmom06 Allahım size de yardım etsin... kapalı kutu... onun psikolojisi apayrı birşey... ya birden azalırsa diye uykusuz geceler... takibi iyi yapın hareketlerinde... inşaallah hafta olarak daha da fazlasını görürsünüz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
kumsalhnd Simgeanne Cnm oncelikle rabbim en kisa zamanda bebegini evinize kavustursun. Hic korkma benim kuzenim 6 aylik dogum yapti suyu bitmisti ve 820 gr. Dogdu bebek 3 ay filan kuvezde kaldi ve suanda 9 aylik oldu hic korkma rabbim cani veriyor sen hic sıkma canini ki sutun cekilmesim insallah tez zamanda be egine kavusursun
Denizhilal Simgeanne amin canım inşallah benim bir arkadaşımda aynen senin gibi erken doğum yaptı onda bebek gelişimi kilo alımı durduğu için erken doğum yaptı 15 gün küvezde kaldı şimdi herşey yolunda sen de kalbini ferah tut herşey iyi olacak
Simgeanne Denizhilal aynı bizde de geriden gelmeye başladı. Kan akımı yavaşladı ve bebek alındı... çok teşekkür ederim böyle destekleyici örnekler duymak güç veriyor. Eksik olmayın inşaallah ❤ Süreç öyle kısa sürse ahhh... ahhh.... minicik bedeninde ağzında hortumla izlemek öyle zor ki.... allahım kimseye yaşatmasın😞
deletedmom06 Simgeanne dua et bana da canım 😌 Rabbim bebeğine de sana da güç kuvvet versin inşallah en kusa zaman da bize güzel haberler müjdelemek nasip olsun 🙏🏿
Simgeanne deletedmom06 Rabbim mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine, peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine, karnındaki bebeğin yüzü suyu hürmetine, en sevdiği kullar hürmetine sağlıkla kavuştursun sizi de çare şifa dua bekleyen cümlesini de 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
biiiidamla Simgeanne Rabbim en kısa zamanda yavrun ile yuvanda olmayı nasip etsin inşallah...burdan hayırlı haberlerini almayı bekliyorum canm...