Annesinin1tanesi Simgeanne öncelikle çok geçmiş olsun canm Rabbim sağlıklı shatli bir şekilde kucağına almayı nasip eder inş. Dualrm sizinle Rabbim evladnızı size bağışlasın inş. Tez zamanda sağlıklı bir şeklde kucağnza alıp sağ selim hastanden çkarsnz 🙏🙏🙏
Ebrarrrr Simgeanne rabbim yardımcısı olsun meleğinin üzme kendini gececek saglıkla alıp evinize gidin bir an önce inşşlah 🙏🏻
ZeynepDemiraglar Simgeanne Canımmmmm Çok ana çokk geçmiş olsun bebegın saglıcakla hastaneden çıkar inşallah Rabbım Bebegını sana bagışlasın
gaammzzee Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim bebeğine ve sana güç kuvvet versin inşallah 🙏🏻
Hira Simgeanne 😥😞😞 Allah yardımcın olsun canım benim inşallah şifa versin tez zamanda bu günler geri kalsın minik meleğini Allah korusun.. Düzelicek inşallah Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Bilge35 Simgeanne Allahım yarıdımcın olsun. Sağ sağlim bebeğine sağlıkla kavuş insallah tez zamanda.. Bu günler geçecek..
Minikfasulye Simgeanne Allah bebegini size bagislasin insallah bir an once alirsin kucagina benm bebegimde 34 haftalik dogdu 4 gun once yogun bakmda bende alamadm kucagima hala Rabbim kmseye yasatmasin insallah tum bebeklerin sifasini versin bir an once
Heycanlianne Minikfasulye inşallah en kısa zaman da çıkar bebeginiz. 34. Haftada olmasına ragmen neden yogun bakıma alındı hani herşeyi gelişiyor diyorlarya o haftada
26bebek26anne Suan ayni seyleri yasiyorum .hastanedeyim.ve dr dogum yapmadan cikamzsin diyor .su seviyem 45 olculdu.basima neler gelecek bilmiyorum 33 haftalik hamileyim 😢😢😢😢
Simgeanne 26bebek26anne ben 45 ile yattım 2 hafta kazandım. İnşaallah 35 e çıkarsan hiç korkma. Rabbim yardımcın olsun inşaallah 😞🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Yasemin66 Simgeanne rabbim size bağışlar inşallah bebeğini çok zor bi durum Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
rileyss Simgeanne Allah yardımcınız olsun sizin ve bebeğiniz için dua edeceğim. İnşallah tez vakitte iyi olur bebeğiniz.
Naz3365 Simgeanne çok üzüldüm ya Rabbim şu saatten sonra yardımcın olsun dilerim herşey istediğin gibi ilerler dualarım seninle 😘🙏
Kivanclimerve Simgeanne Dualarim sizinle kuvezden cikinca bol bol kokusunu icine cekecegin gunlerde gelecek rabbim en kisa zamanda ferahe erdirsin guc kuvvet versin bebegine insallah😔
Aklima Simgeanne Allah sana güç kuvvet versin bebeğini sana bağışlasın benimde suyumda azalma gördü doktorlar benimde erken doğum riskim var benimde içinde dua edin lütfen 😔
Minikfasulye Heycanlianne ben seker hastasiyim canim seker hastasi olan annelerin bebeklerinin cigerleri gec gelisrmis
Heycanlianne Simgeanne aglayarak okudum. İnşallah en kısa sürede kavuşursunuz bebegize saglıklı olur ve sütünüz gelir cabucak toparlanır dua edicem size ♥