Ebru77 Eliffk değilmi insan zorluyor kendini birşeyler hissetmek için acaba ordamı diye ama sonuçsuz kalıyor🤭
Ebru77 gzmdnz35 maşallah ne kadar güzel inş bizde evlatlarımızın hareketlerini hissedeceğiz 😊rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🤲
AyGC Buse-93 ben de öyleyim😔 rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ama olabildiğince… kalp seslerinden sonra herkes rahatla diyor ama bilemiyorum
ogluileannesi Kızlar bende 3buçuk haftalık yeni gebeyim hiç belirti yok , hamile değil gibiyim :) inanamıyorum olduğuna , sadece adet olacakmışım gibi ağrım oluyor ara ara
Angels-35 ogluileannesi bende aynı şekilde 4 haftalık daha yeni ögrendim sadece azıcık kasık agrım oluyor bir de uyku 🤦♀️
YsmnSmsk Ebru77 ben işte o kişi ben 😱 Sadece sabah bulantılarım oluyo sonra hiç bişey hissetmiyorum sonra panik yapıyorum😦
AyGC Ben de 7+4 teyim. Önceleri karnımda ağrılar hissederdim şimdi ise yok denecek kadar azaldı ancak göğüs hassasiyeti devam. kalp atışını duyduk üst üste kontrollerden sonra. Hatta en son doktor bir ay sonra gel ikili test yapalım dedi ama bir ay sabredemem sanırım. Doktor böyle dediyse her şey yolundadır herhalde diyorum ama rahat edemiyorum. Ne yapmalıyım?
Ebru77 AyGC bende 8.haftama girdim bir haftaya kontrolüm var sabırsızlanıyorum bebeklerimi görmek için beklemek çok zor ama aklımızı hep birşeylerle oyalamak gerek ama ben hergün inşirah suresi okuyorum çok fazla faydasını gördüm inanın 🤲😊
Ebru77 AyGC bende kalp atışlarından sonra rahatlarım sanmıştım ama azda olsa o panik hali devam ediyor ilk gebeliğin vermiş olduğu bir durum olsa gerek 💐
Sfk55 Ebru77 yok yok korkmayın sükür güzel atlatyoruz merk etmeyin yavaş yavas sonlara dogru hamile oldgnuzu anlıyorsunuz ister istemez 🙊
Ebru77 ogluileannesi aynen öyle herkez rahat bir hamilelik geçirmek ister biz geçiriyoruz ama içimizdeki vesvese bizi rahat bırakmıyor 🤭
Mammimammi Ebru77 16 hafta civarındayım. Hala hiç belirti yok. Doğumdan sonra regl olmadığım ve belirti de olmadığı için 13. Haftada ögrenmiştik zaten gebeliği 😀. Benim vücudum sanırım nasılsa bu hep hamile diye hiç tepki vermiyor