Frdglp Ebru77 benimde oyle nerdeyse 12 hafta olucam hic kusmadim sadece biraz arada kasiklarim agriyo o kadar🥰
Mdn Ebru77 ben şuan 2. Gebeliğimdeyim maşallah kızım kendini hiç unutturmadı en başından beri ben buradayım diyo ama oğlumda karnım çıkmasa hamile olduğumu hiç anlamadım oğluşum aşırı rahat bi gebelikti kızımda onun tam aksi oldu
gzmdnz35 Ebru77 35+6 karnımın büyümesinden ve içimde oğlumun meksika dansı haricinde hiç bir belirtim olmadı şükür 😍 ne bulantı ne ağrı .. 💓 şanslı hamilelerdenim 🤰🏼🧚🏻♀️
Beety26 Eliffk 6 haftalik gebeyim hic hic h8c belietim gatta gogus hassytim bile kayboldu 4 5 gundur .ultran gitmesim cok korkkuyorumm
Ebru77 Eliffk insan bir yandan belirti yaşayınca seviniyor ama kusma falan oluncada bunalınıyor allah kolaylık versin🙈
Ebru77 Frdglp aynen benimde sizin gibi göğüslerde biraz hassasiyet o kadar oda bazen geçiyor bunlarada şükür diyelim 😊
Beety26 Frdglp gogus hasytidemi yok? Bendede hicc bir sey yokkkk uktran gitmedim henuz 2 gune gidicem ama cok jorkuyorum
Ebru77 Mdn her çocuktada bir olmaz derler hamilelik sizinkide öyle olmuş rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş🤲💐
Mdn Ebru77 aynen öyle oldu oğlumun varlığını hiç anlamadım bi tek karnım büyümüştü ki çok şükür oğlum doğduktan sonrada çok akıllı sakin bi bebekti kızım çok çektirdi hala çektiriyor bakalım doğunca nasıl olacak
Ebru77 Eliffk değilmi insan zorluyor kendini birşeyler hissetmek için acaba ordamı diye ama sonuçsuz kalıyor🤭
Ebru77 gzmdnz35 maşallah ne kadar güzel inş bizde evlatlarımızın hareketlerini hissedeceğiz 😊rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🤲
Sfk55 Ebru77 ben 27 haftalık oldum gayet normal insanlar gibi gecıyor basından berı sukurler olsun ne bulantı ne kusma ne korkulardan iğrenme hiçbişey olmadı sadece bu hftalarda masa bası calstgm için sırt agrılarm var bırzda sinir o kadar 😂
Ebru77 Sfk55 ayy ne güzel sizde çok şanslı bir hamilelik geçiriyorsunuz böylede doğuma kadar gider inş😊 benimde göğüslerimde çok dolgunluk ve ağrı oluyordu bir iki gündür yok beni korkutuyor insan bir stres oluyor acaba birşeymi var diye 🙈
Sfk55 Ebru77 yok yok korkmayın sükür güzel atlatyoruz merk etmeyin yavaş yavas sonlara dogru hamile oldgnuzu anlıyorsunuz ister istemez 🙊