Ebru77 AyGC bende kalp atışlarından sonra rahatlarım sanmıştım ama azda olsa o panik hali devam ediyor ilk gebeliğin vermiş olduğu bir durum olsa gerek 💐
Ebru77 AyGC bende 8.haftama girdim bir haftaya kontrolüm var sabırsızlanıyorum bebeklerimi görmek için beklemek çok zor ama aklımızı hep birşeylerle oyalamak gerek ama ben hergün inşirah suresi okuyorum çok fazla faydasını gördüm inanın 🤲😊
AyGC Ebru77 Ben de okuyayım, teşekkür ediyorum 😊 Rabbim hayırlısı ile evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻💞
Beety26 Eliffk 6 haftalik gebeyim hic hic h8c belietim gatta gogus hassytim bile kayboldu 4 5 gundur .ultran gitmesim cok korkkuyorumm
Beety26 Frdglp gogus hasytidemi yok? Bendede hicc bir sey yokkkk uktran gitmedim henuz 2 gune gidicem ama cok jorkuyorum
Frdglp Beety26 yok canim gogus hassasiyetim filan hicbi belirtim yoktu simdi 29haftayi bitiricez asil belirtiler agrilar fazlasiyla simdi var degerini bilin o zamanlarin
Htcertn Ebru77 ben suan 30 haftaligm 6.aydan sonra evet hamileyim dedm karnimda 25.haftada falan belli oldu hareketlerinide o zmn daha net hissetmeye başladım. Bence en güzeli bulantın falan olsa cok zor gecer keyfini cikart 😊
Frdglp MerveTheMom 29hafayi bitiricez bulanti kusmam yok hala ama 3.trimester cok baska ne belirti varsa bu son aylarda basliyo🥰
Beety26 Frdglp ayy insAllah bendede oyle her sey yolunda goder. Sag salim kucagimiza almayi nasip etsin allahim