Civcivimm00 Merhaba benimde regl tarihine göre 7+3 fakat hoca 1hafta geriden sayıyormus.6+3 te yarın kalp atısı ve bebeği görebilir miyim sizce?çok heyecanlıyım:)
diyhomelif Civcivimm00 çok erken duyulmaz kuzum biraz daha bekle 2 hafta en fazla. Şimdi gidersin duyulmaz der alttan bakalım kalp atışına der oda sıkıntı hiç acele etme Ama git tabi folik asit verir keseyi görür 🧿♥️
Seda--urganci diyhomelif inşallah ya sağlıkla gelsinler hepsi bekleyen dileyen gönülden isteyen herkese nasip olsun 😊
1prensesgeliyor Tazeanne-13 ben kız hissediyorum. 2 tane oglum var belki ondan. Hayırlısı sağlıklı olsunlarda
Asude967 Bizde 9+5iz 6 mart görünüyor ama sezeryan olacağı için şubat bebişi olucak..benimde iki oğlum var içimden kız geçiyor ama sağlıklı olsunda inşallah🤲🏻
1prensesgeliyor Asude967 benimde ayni 2 oglum var kiz istiyorum. Dua edelim inşallah rabbim gönlümüzdekini sağlıklı versin inşallah
Bursali166 bizde 6+2 yizz :)) bende doymuyorummm bel agri ve gögüslerimde hassasiyetlik var dokununca aciyolar ama hic sikayetci degilimm sükür bugünlerimize 🤲🤲😍😍😍
cipiti 25 Mart gösteriyor 🙏🙏 inşallah sağ salim kucagimiza alırız 🥰🥰 bende göğüs hassasiyeti dışında bı belirti yok şükür inşallah hep böyle rahat geçer
Meltem59 cipiti bizede 25 mart dedi doktorumuz kesemizi gördük kalp atışımızı duyduk fakat çalışıyorum ve ortalık kötüleşcek diye çok tedirginim nasıl korucam kendimi bilemiyorum kolonyalar dezenfektanlar midemi çok bulandırıyor maske zaten eziyet napıcam böyle bilmiyorum 🤷🏻♀️
ozgee1077 cipiti 28 mart bizimde inşallah Allah nasip ederse henüz doktora gitmedim ama gynoferon kullanmaya başladım siz kullanıyor musunuz??sağlıkla gelsin bebekler inşallah.
Rabis43 Attent ben dün gittim doktora bebeği de kalp atıslarinida gördük cok sükur insallah herkeze nasip olsun
Betulice91 Benimde normalde 11 Mart görünüyor ama ikiz gebelikte erken alabiliyorlarmıs , 9. Haftamıza girdik . mide bulantım ayağa kaldırmıyor birkaç haftadır
1prensesgeliyor Betulice91 ALLAH yardimcin olsun sen bizim çektiğimizin iki katını cekiyorsun bulantinin. Prilam verdimi doktorun
EdaAbay 7+6 yız bizde miniğimle Mart 20 gözüküyor bizim de doğumumuz mide bulantısına bi çare bulan varmı ya aşırı derecede mide bulantım var günüm sadece çubuk kraker yemekle geçiyo
1prensesgeliyor EdaAbay sabahlar kesinlikle yeşil zeytin doktorum demişti ve yeşil elma demisti. Prilam hap benim tek kurtarıcim 1 gün icmeyi unuttum ogün mahvoldum meger beni ayakta tutan prilammis. Bugün gittim 2 kutu daha aldım
1prensesgeliyor Meltem59 bende kalp çarpıntısı ile nefes alırken zorlanmada oldu maskeyle ölüyorum resmen. Dışarı cikmamaya çalışıyorum. Zaten çıkınca midem bi yerlerde bulanir diye korkuyorum genelde banyoya yakin odada yatiyorum 😂 bu günlerde geçecek Allahin izni ile
cipiti Meltem59 bende çalışıyorum iş yerinde çok zorlanmamaya dikkat ediyorum ama gidip gelirken toplu taşıma kullanıyorum ne kadar korunabildigim konusunda fikrim yok tekrar yasaklar gelmeye başlarsa hamileler için iyi olacak