Ekin_arell 1prensesgeliyor 23 mart bulantılar kusmalar mahvetti beni ne ilac ne serum kesmiyor etkisi çabuk geçiyor Allah yardim etsin hepimize bende 7+1 😥💗
Seda--urganci 1prensesgeliyor 10 mart veya daha erken bilmiyorum 9 haftalığız inşallah o günleri sağlıklı bir şekilde karsılarız. Halsizlik en basta ben progestan yapıyo diye zannediyorum ama herkes halsizmiş 😊 iğne kan sulandırıcı falan da kullanıyorum ne zaman gitceksiniz kontrole
Ayyy Kızlar benim 5. Haftadan itibaren lekelenmem oluyo hala aynıyım 7 haftalık şuan doktora gıttım normal dedi kalp atış sesinide duyduk çok şükür Rabbime 🙏🏻Fakat bu lekelenme canımı sıkıyor böyle bir durumla karsılaştınız mı ? Allah hepimize sağlıklı şekilde bebiişlerimizi kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah 💐💐
Zdgnsym93 Ayyy bilgim yok canım yaşamadım. Icini ferah tut doktorum bana da söylemişti lekelenme olursa normal korkma demişti ama sen yine de takip et doktorunla irtibatta ol. Çok geçmiş olsun sağlıkla gelsin inşallah 🙏🌸
yadeninannesi Ayyy Merhaba bende de olmuştu 6.haftada 2 kez oldu tekrar olmadı doktorum normal olduğunu söyledi. Bebek rahime baskı yapıyor rahim büyüyor ve kılcal damarlardan geliyor korkma dedi. Bizde kalp atışlarını duyduk. Şuan 9 haftalığım tekrarlanmadı iyiyim şükür 🙏
morusevenanne Hulyatezcan ben 5mg folbiolü yarım yarım atıyorum ne gibi etki yaptı size ben de 8+0 ım bu arada 🙂🙂
Zdgnsym93 morusevenanne aaa aynı dönemlerde hatta aynı günde bile oluyormuş 😊😍 tabi uygulama 40 haftayı baz alıyor belki önce gelir minikler 😇😇 sağlıkla gelsinler 🙏🙏
Menfis 3 mart görünüyor doğum, tam 10 haftalık, bulantı ve kusma çok fazla ve bu nedenle ortalama 2 günde bir serum takılıyor😞 hamile olmanın keyfini çıkaramadım, gebelik depresyonundayım sanırım 😢
Mutlumklnc 1prensesgeliyor benimde Mart 24 görünüyor şimdilik şükür bir belirtim yok hayırlısyla gelirler inşallah 🙏
Mutlumklnc esmacan29 amin inşallah bugün arkadaşımın düşük haberini aldım ili hafta vardı aramızda iyice paniklemeye başladım bende sağlıcakla gelsinler inşallah ☺️
Tac87 7 mart inşallah🙏🏻 Bulantım kusmam yok akşama doğru sadece karnımda hafif ağrım oluyo yatınca geçiyor biraz da şişkinlik oluyor
1prensesgeliyor Mutlumklnc benimde arkadaşım 10 haftalikti bebeginin kalbi durmuş kürtaj olmuş bende onun haberini aldim cok üzüldüm aramizda 1 hafta vardi hayal ediyorduk. RABBIM HEPIMIZE SAĞLIKLI HAMILELIK SAGLIKLI EVLAT VERSIN INSALLAH
Huriyeolgn 10+1 deyiz doğumumuz 4 mart görünüyor rabbım herkesın bebısını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah 🥰
Hatice_oktay Attent geçen hafta kese göründü demişti. Haftaya gel kalbini dinleyelim dedi. Önümüzdeki pazartesi dinlicez inşallah
Melikezey Merhaba bende 10 haftaligim cok zor geciyr bulanti halsizlk mide agrisi bu arada lekelenme bendede olmustu progestan kullandim cok şükür gecti mide icinde prilam kullaniyrm ama hic bir sey yiyemiyrm bu surecte 5 kilo verdim ve ne zaman geccek bilmiyrm 😔😔😔